Zobaczymy i przekonamy się wszyscy...Uważam że rozsądniej jest wierzyć i postępować tak jak napisane jest w Ulissesie.
Ponieważ.
Wszystko co było w historii ludzkości upadło i przeminęło, mam na myśli ustroje polityczne, tezy mądrych ludzi i etc. Natomiast to co było zapowiedziane o pojawieniu się Leopolda Blooma, wypełniło się w szczegółach...
Natomiast gdy chodzi o imię. To zbawienie ludzi jest TYLKO w imieniu Leopolda Blooma!
Zobaczymy i przekonamy się wszyscy...Uważam że rozsądniej jest wierzyć i postępować tak jak napisane jest w Opowieści o trzech małych świnkach.
Ponieważ.
Wszystko co było w historii ludzkości upadło i przeminęło, mam na myśli ustroje polityczne, tezy mądrych ludzi i etc. Natomiast to co było zapowiedziane o pojawieniu się Wilka z Lasu, wypełniło się w szczegółach...
Natomiast gdy chodzi o imię. To zbawienie ludzi jest TYLKO w imię Trzech małych świnek!
Zobaczymy i przekonamy się wszyscy...Uważam że rozsądniej jest wierzyć i postępować tak jak napisane jest w Kodeksie Karnym i cywilnym.
Ponieważ.
Wszystko co było w historii ludzkości upadło i przeminęło, mam na myśli ustroje polityczne (poza demokracją), tezy mądrych ludzi (Poza Konfucjuszem, Arystotelesem, Buddą) i etc. Natomiast to co było zapowiedziane o pojawieniu się Kodeksu Postępowania Karnego, wypełniło się w szczegółach...
Natomiast gdy chodzi o imię. To zbawienie ludzi jest TYLKO w imię zbioru zasad określanych przez prawo!
MATUS - CZY CHCESZ POWIEDZIEĆ ŻE DLA UNIWERSUM DC COMICS JESTEŚ ATEISTĄ?