Uuuuuuuuuuuuuu... nie posłuchał głosu ludu.
Hej Nemo, posłuchałem.....
Jak masz wybór pomiędzy Zakopanym a Kołobrzegiem to należy wybrać Ciechanów.....
Wszystkim dziękuje bardzo za podpowiedzi i każdy otrzyma nagrodę pocieszenia i bezpłatny bilet wstępu do Zoo, który można zamienić na zwiedzanie........ Nadarzyna w nocy.
Wszystko nadal jest w waszych rekach, zrobimy piękne koszulki z pięknym napisem, którą każdy z Was otrzyma
Da każdej koszulki będzie dołączony certyfikat w postaci uśmiechu prezesa odciśniętego w betonie.
Dal Nemo bądą dwa uśmiechy a może nawet zrobię światowida.....a co.
A tak na poważnie, to teraz trzeba wymyślić lub dopracować logo a potem wydrukować koszulki.
Logo wykonał Matus, za co mu dziękuje, bo to zdolniacha (wysłałem mu odręczny rysunek aż strach, taki kiepski jestem z rysunków a Matus w parę minut zrobił z tego dzieło) nazwa tam jest stara i do zmiany. Może tam być sam napis Zjednoczeni lub Fundacja Zjednoczenie lub inne napisy. Możecie wymyślić zupełnie coś innego.
Jak będzie już logo to wydrukuje koszulki.
Myślimy tez o balonikach z takim znaczkiem i okładką książki, Kryzys Sumienia lub okładkami z książek Włodka Bednarskiego, niech baloniki lecą w świat, ulotkę nie każdy przyjmie a balonik tak.
Jak wymyślicie tak będzie.
Okleimy też samochód okładkami z Kryzysem Sumienia i książkami Włodka i niech śmiga po kraju polan, głosząc zaprzeczenie prawdy....oj się podzieje.
Więc taka kolejność wymyślacie znak albo co ma być na koszulkach i balonikach a ja to drukuje i każdy dostaje dwie sztuki jedna z podpisami Rady i Zarządu Fundacji i 1 sztukę roboczą, jako odzież ochronną do zużycia jak się zużyje to dostanie następną.
Tylko kolory myślę że uniwersalnie białe no i może jeszcze jakiś, kolorów nie może być za dużo bo jeszcze trzeba zrobić to w rozmiarach wszak dziewczęta u NAS śliczne i szlankowne są.
Ok rozpisałem się jest dobrze.