Czy na tym forum znajdują się osoby które podszywają się pod " wybudzonych" ?
A tak naprawde chcą wyciagnac nasze prawdziwe imiona i nazwiska ?
Niestety zdarzały się takie przypadki, mieliśmy nawet przypadek że zalogowały się tu osoby z działu komputerowego w Biurze Oddziału w Nadarzynie i próbowały wyłudzać dane o użytkownikach forum. Dlatego w razie wątpliwości sprawdzamy dokładniej z kim mamy do czynienia .
Z tego też powodu wszystkim zaleca się ostrożność w kontaktach z innymi użytkownikami, w szczególności z tymi którzy są tu od niedawna i nie podawanie im szczegółów z naszego życia które mogłyby posłużyć do zidentyfikowania nas.
Dodam od siebie - mnie zidentyfikowano na podstawie tego co tu pisałem. I intensywnie komentowano. A ponieważ część tych informacji mieli wyłącznie starsi - jest bardzo prawdopodobne że albo sami, albo mają osoby wyznaczone do śledzenia osób i wpisów.
Mi to całkiem obojętne, wręcz "zwisa" - jestem wykluczony ponad rok. Ale ci którzy jeszcze tkwią w WTSie zawsze muszą zachowywać ostrożność. Tak jak napisał M - nie podawać swoich danych, ale i przemyśleć czy po tym co piszą nie można ich zidentyfikować.