Nie ważne czy była to prowokacja, bo i tak co niektóre osoby poplyneły i to ostro. Skoro taki Weteran, Gedeon czy Córeczka wiedzieli że to Robert to po co b były dyskusje? Dlaczego nikt nie napisał sorry ale to prowokacja, tylko od razu pokazał swój stosunek do odmiennej orientacji.
Córeczko wiem ze tatuś bądź inni Ci życzliwi powiedzą co tu napisałam. Twoje tłumaczenia mam gdzieś, taka prawda. Usłyszałam a raczej przeczytałam wiele przykrych słów nie tylko do mnie, ale moich dzieci i innych użytkowników. Pokazała swoje "dobre" wychowanie, a moderacja miała to gdzieś, były tylko zgłoszone moje posty i innych którzy pisali w mojej obronie. Musze tez Cie zmartwić, niektórych tych osób nie znam, wiec nie było to zwołanie przyjaciółeczek. I skoro dałaś mi ignora to przynajmniej nie pisz o mnie dalej. Tyle w temacie, bo już każdy zobaczył jaka jesteś naprawdę.
Co do przeprosin, nie mam za co przeprosić bo ja tylko grzecznie się przywitałam z Miśkiem. Za to inni pokazali swoją prawdziwą twarz.
Przeprosić jedynie mogę fala i M za to ze mieli dużo pracy przez moje posty
no trudno panowie nie zaliczam się do osób które siedzą cicho widząc obraźliwe posty co do mojej osoby
dla mnie to tyle w tym temacie. Jeszcze co do Roberta nie wiem czemu tak wyszło, jaki był w tym cel, ale po prostu zawiodłam się.