Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

Autor Wątek: 26 lipca 2026 - Międzynarodowy Dzień Pamięci Ofiar Strażnicy!!!  (Przeczytany 602 razy)

Offline NNN

• Pionier specjalny
  • Polubień: 3979
  • Niewierny Nierozumny Niewolnik
26 lipca 2026  -  Międzynarodowy Dzień Pamięci Ofiar Strażnicy!!!

Kolejny rok szybko minął. Niedługo święto. Na razie jedno w roku, jak u świadków. I jak u świadków poprzemy go dobrymi uczynkami. Czas działać. Niektórzy już od pewnego czasu wyciągają "dusze" ze świadkowego Armagedonu. Uzmysławiają im, że one (te dusze) mają być "szczęśliwe bez końca", czyli: koniec wiary w bliski Armagedon, Raj i "wieczny odpoczynek" -  końca świata nie budiet, mają być teraz szczęśliwi przy stojakach bez  wiary w ogólny koniec, aż do swojej śmierci.

I żeby nie było, okrągła przywieszka trzyma się na stalowej ramie ulicznej tablicy informacyjnej dzięki wbudowanemu w przywieszkę magnesowi. Dzięki temu tablica nie ponosi żadnego szwanku.
« Ostatnia zmiana: 06 Lipiec, 2026, 19:58 wysłana przez NNN »
Nie walczę z organizacją, ja się przed nią bronię, jestem jej ofiarą!
Droga jest mi moja wolność.

Offline Babcia Baba Jaga

Odp: 26 lipca 2026 - Międzynarodowy Dzień Pamięci Ofiar Strażnicy!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Lipiec, 2026, 23:21 »
Ojej wielkie brawo NNN za działania uliczne demaskujące kłamstwa tego złego zakłamanego kultu pseldoreligijnego.

A moi żwawi dziadkowie już od jakiegoś czasu działają w miastach i  informują o rocznicy 26 lipca, opowiadali mi swoje nowe przygody przy stojakach. Znowu przynieśli flaszkę swojskiego winka, muszę im zabronić bo trafię niedługo do aaa 😄

Offline NNN

• Pionier specjalny
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Lipiec, 2026, 11:45 »
Wczoraj trochę żartowałem z tego, że świadkowy koniec gdzieś się zawieruszył, a tu proszę, rzeczywiście końca nie będzie.

Offline BetMan

« Odpowiedź #3 dnia: 07 Lipiec, 2026, 14:49 »
Umieszczanie takich nalepek w miejscach publiczny, jest jak dla mnie dewastowaniem mienia...oby skutek nie był odwrotny od zamierzonego!
Jak szukasz ubezpieczenia na samochód, dom czy mieszkanie albo życie i zdrowie lub rower i hulajnogę-odezwij się do mnie ;)

Offline Babcia Baba Jaga

« Odpowiedź #4 dnia: 08 Lipiec, 2026, 22:40 »
BetMan. Muszę stanąć w obronie nnn. Poczytaj dobrze tekst autora, to są kółka magnesowe łatwe do odpięcia i zabrania, pewnie taki jest ich cel. Sama kiedyś przyczepiałam podobne reklamujące koncert. Nie jest to dewastowanie mienia 😄

Offline Efektmotyla

• Pionier specjalny
  • Polubień: 4735
  • Wspaniale że znajomi i rodzina się budzą :)
« Odpowiedź #5 dnia: 09 Lipiec, 2026, 21:11 »
Jestem pod wrażeniem. NNN jesteś długodystansowcem 😀

Offline NNN

• Pionier specjalny
Nie wszystkie działania  są moje. Niektórzy przesyłają mi zdjęcia, a ja je tutaj umieszczam. Jest jeszcze parę osób, które chcą działać w terenie w okolicy 26  lipca i po tym dniu. A niektórzy działają cały rok. Ja przynajmniej znam jedną taką osobę, która działa kolejny rok jako odstępczy pionier stały. Ja go nazywam pionierem nadzwyczajnym. Niestety, nie może się ujawnić. Ale za to mamy zdjęcie innej osoby, która stałe działania zaczęła chyba w tym roku i nie wstydzi się chodzić w naszych koszulkach, stając często w pobliżu stojaków, jak na załączonym obrazku. A stojakowi udają, że jest przezroczystym powietrzem i go nie dostrzegają.
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 00:44 wysłana przez NNN »

Offline Babcia Baba Jaga

Nie mam się czym pochwalić, ale moimi dziadkami zawsze. Oni jako ex pionierzy pracują od stycznia do grudnia w dużych miastach i małych wioskach. W szkołach, szpitalach, ośrodkach psychologiczno pedagogicznych, urzędach miasta i gminnych, kościołach oraz na ulicach. No i co NNN przebilam Twojego pioniera nadzwyczajnego ? Ze tez ten ich stary gruchot się jeszcze nie rozwalił, pod maską powiązane drutami wszystko 😄. To co robią dziadkowie to ich misja, bo sekta z Nadarzyna bardzo skrzywdziła ich rodziny. Jeden z nich wyjaśnił mi że nie trzeba czepiać się sekty że Stanów Zlajdaczonych, jak mawia nnn, bo tutaj jest Polska i nikt nie będzie sądził amerykańskiej sekty, ale tej z Nadarzyna i owszem. To oni są odpowiedzialni za tworzenie całego zła, nienawiści, rasizmu i wszelkich innych okropności, jak mówi pewien jutuber - ta sekta musi upaść.