Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

Autor Wątek: pilnie potrzebna "tajna" książka "paście" ALE w wersji papierowej...  (Przeczytany 427 razy)

Offline Sebastian

pilnie potrzebna papierowa wersja książki "paście", w twardej okładce
książka jest mi potrzebna jako rekwizyt który ja pokażę telewidzom w trakcie wywiadu w telewizji
ja wiem, że teraz wszyscy posługują sie plikami PDF ale ja potrzebuję wersję papierową jako rekwizyt
może to być dowolnie stare wydanie, może mieć 20 lat a nawet 30 lat ale musi być to oryginalna książka, taka którą otrzymano "drogą teokratyczną"
jeśli ktoś może pomóc, niechaj zadzwoni +48 799831259
Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)

Offline Gostek

Odp: pilnie potrzebna "tajna" książka "paście" ALE w wersji papierowej...
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Grudzień, 2025, 21:06 »
książka jest mi potrzebna jako rekwizyt który ja pokażę telewidzom w trakcie wywiadu w telewizji
ja wiem, że teraz wszyscy posługują sie plikami PDF ale ja potrzebuję wersję papierową jako rekwizyt
może to być dowolnie stare wydanie, może mieć 20 lat a nawet 30 lat ale musi być to oryginalna książka, taka którą otrzymano "drogą teokratyczną"
jeśli ktoś może pomóc, niechaj zadzwoni +48 799831259

A w jakiej Telewizji Sebastianie będziesz miał prezentacje ?

Offline Sebastian

« Odpowiedź #2 dnia: 10 Grudzień, 2025, 00:14 »
Polsat :) w czerwcu 2026 :)
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek

Offline Estera

« Odpowiedź #3 dnia: 10 Grudzień, 2025, 20:31 »
   Chyba nie za wielkie szanse są na zdobycie tego kodeksu tresury trzody.
   Z tego co się orientuję, to każdy kto przestaje być starszym w zborze, musi tę książkę zwrócić do zboru.
   Ja mam egzemplarz (nie pamiętam tylko z którego roku) wydrukowany w całości na ksero.
   Jakby cię to interesowało, to mogę Ci to przesłać.
    >:D >:D >:D
   Mnie on raczej się nie przyda.
    >:D >:D >:D
Kim będziesz beze mnie? Zapytał strach. Będę wolna!
PAŚCIE TRZODĘ BOŻĄ - tajny kodeks karny Świadków Jehowy tylko dla starszych.

Offline Sebastian

« Odpowiedź #4 dnia: 10 Grudzień, 2025, 21:10 »
Ja mam egzemplarz (nie pamiętam tylko z którego roku) wydrukowany w całości na ksero.
jeśli nie zdobędę tego papierowego wydania to wtedy sam zaloguję się i ściągnę aktualne "paście" jako PDF i samodzielnie wydrukuję pierwsze kilka stron, w tym stronę mówiącą że jest to pozycja do użytku wewnętrznego.

Jednak nie zrobi to na telewidzach aż takiego wrażenia jak wersja drukowana i mająca "teokratyczną" okładkę :)

a co do kwestii że każdy "musi" oddać swój egzemplarz :) owszem, musi :) owszem, 99% wywiązuje się z obowiązku oddania książki :)

ale ja mam nadzieję że "albo Jehowa albo Szatan albo obaj wspólnie" pobłogosławią moje wysiłki :) i że uda mi się dotrzeć do tego 1% buntowników, którzy mieli obowiązek oddać papierową książkę ale tego obowiązku nie wykonali :)   

kiedyś poufnie kupiłem (za "skrzynkę wódki") niemalże kompletną kartotekę zborową z notatkami z komitetów sądowniczych z lat 80-tych :)

pewien brat starszy z PL którego personaliów na razie nie mogę ujawnić został wywalony ze zboru za pijaństwo :) a ponieważ wykluczono go ze zboru, (a wcześniej to właśnie on prowadził akta zborowe), to później po latach sprzedał Sebkowi te akta :)

jako zapłatę zaproponowałem flaszkę 0,7 :) a mój rozmówca przepiękną polszczyzną odpowiedział: "chyba Cię pojebało, Sebastianie..."

jednakże "skrzynka wódki" została uznana za odpowiednią zapłatę...

planeta Ziemia nadal kręci się wokół swojej osi, a ziemia (o dziwo!) nie pochłonęła ani Sebastiana ani jego kontrahenta :)

skoro dokonałem już raz takiego "nietypowego" (eufemizm) zakupu, to nie widzę powodów aby "Jehowa i Szatan Diabeł działający wspólnie i w porozumieniu" nie mogli pobłogosławić Sebastianowi po raz drugi :)
« Ostatnia zmiana: 10 Grudzień, 2025, 21:26 wysłana przez Sebastian »

Offline Sebastian

« Odpowiedź #5 dnia: 10 Grudzień, 2025, 21:43 »

A tak na marginesie, dzisiaj myślałem że pęknę ze śmiechu :)

Rozmowa telefoniczna w której uzgadniam różne szczegóły dot tego czerwcowego programu i w pewnym momencie powiedziałem:

„zasady torturowania kobiet są uregulowane przez teokratyczne prawo”

a wtedy pracownica telewizji wpada mi w słowo i pyta: „dobrze usłyszałam? Prawo TEOKRATYCZNE?”

odpowiadam że TAK, a moja rozmówczyni mówi „jestem w szoku!”

pytam „a co panią aż tak mocno zdziwiło?”

a w odpowiedzi usłyszałem „przez chwilę poczułam się jakbym prowadziła wywiad z ex terrorystą!”

w rozwinięciu swej wypowiedzi pracownica telewizji powiedziała że słowo „TEOKRACJA” skojarzyło się jej z najbardziej krwawymi dyktatorskimi reżimami w państwach w których obowiązuje prawo szariatu!

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
  • Polubień: 8949
  • Psychomanipulacja owieczek # wielkiej wieży(Ww)
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Grudzień, 2025, 22:23 »
coo ...???! w ''czerwonym programie'' - jest CIEMNOHOLIZM!?'', to będzie, będzie  jak w serialu "Latający Cyrk Monty Pythona", albo post-owa

Offline Profesor Tutka

Powinienem mieć ze trzy sztuki,jeżeli znajdę więcej niż jedną ,to się odezwę.

Offline Sebastian

Powinienem mieć ze trzy sztuki,jeżeli znajdę więcej niż jedną ,to się odezwę.
będę wdzięczny!

Offline Profesor Tutka

Bedę szukał, ale Cię nie lubię.

Offline Sebastian

Bedę szukał, ale Cię nie lubię.
rozumiem i szanuję to :) a moja wdzięczność jest w tej sytuacji jeszcze większa :)