Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

Gremczak i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: pilnie potrzebna "tajna" książka "paście" ALE w wersji papierowej...  (Przeczytany 158 razy)

Offline Sebastian

pilnie potrzebna papierowa wersja książki "paście", w twardej okładce
książka jest mi potrzebna jako rekwizyt który ja pokażę telewidzom w trakcie wywiadu w telewizji
ja wiem, że teraz wszyscy posługują sie plikami PDF ale ja potrzebuję wersję papierową jako rekwizyt
może to być dowolnie stare wydanie, może mieć 20 lat a nawet 30 lat ale musi być to oryginalna książka, taka którą otrzymano "drogą teokratyczną"
jeśli ktoś może pomóc, niechaj zadzwoni +48 799831259
Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)

Offline Gostek

Odp: pilnie potrzebna "tajna" książka "paście" ALE w wersji papierowej...
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Grudzień, 2025, 21:06 »
pilnie potrzebna papierowa wersja książki "paście", w twardej okładce
książka jest mi potrzebna jako rekwizyt który ja pokażę telewidzom w trakcie wywiadu w telewizji
ja wiem, że teraz wszyscy posługują sie plikami PDF ale ja potrzebuję wersję papierową jako rekwizyt
może to być dowolnie stare wydanie, może mieć 20 lat a nawet 30 lat ale musi być to oryginalna książka, taka którą otrzymano "drogą teokratyczną"
jeśli ktoś może pomóc, niechaj zadzwoni +48 799831259

A w jakiej Telewizji Sebastianie będziesz miał prezentacje ?

Offline Sebastian

Polsat :) w czerwcu 2026 :)
Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)