Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: 2025 KONGRES . PL  (Przeczytany 1095 razy)

Offline Gostek

Odp: 2025 KONGRES . PL
« Odpowiedź #15 dnia: 19 Lipiec, 2025, 22:21 »

A więc jestem szczęściarzem. Przynajmniej tyle w moim życiu.

Wiesz Gandalfie Szary ,być może ma to też związek z odwagą. Odważni ludzie potrafią prędzej podejmować decyzje . Nie znamy się osobiście ,ale akurat takie spostrzeżenie nasunęło mi się .😃

Offline cichybob

« Odpowiedź #16 dnia: 20 Lipiec, 2025, 07:14 »
Bez obaw Gandalfie, masz mój miecz ;) ja ten "program duchowy" tylko odbieram z domowego zacisza w tym roku. Każdy wie, że jestem PIMO i siedzę - tylko oficjalnie - w organizacji i czasem na zebraniu (czytam książki) dla rodziny. Nie ma tragedii ;)

A śmieje się, że kongres to tragedia, bo co roku jest to samo. Nic nowego i odkrywczego nie zauważyłem. Samo zachwyt nad filmikami? Jest. Kochać niewolnika? Było. Odstępcy są be? Oczywiście. I tak co roku :)

Offline Sinéad

« Odpowiedź #17 dnia: 22 Lipiec, 2025, 11:35 »

Wiesz Gandalfie Szary ,być może ma to też związek z odwagą. Odważni ludzie potrafią prędzej podejmować decyzje . Nie znamy się osobiście ,ale akurat takie spostrzeżenie nasunęło mi się .😃

Jeśli nie trzeba „wyciągać” stamtąd drugiej połówki to sprawa jakby o połowę łatwiejsza. I odwagi więcej  ;)

Cichy Bobie - jeśli chodzi o czytanie książek na zebraniu - w tym mam poziom level master
« Ostatnia zmiana: 22 Lipiec, 2025, 12:19 wysłana przez Sinéad »
2018 - p.i.m.o.