Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: 2025 KONGRES . PL  (Przeczytany 78 razy)

Offline janeczek

2025 KONGRES . PL
« dnia: Wczoraj o 20:03 »
Mam zgrany skoro nikt nie wrzucił lepszy taki niż żaden, obraz taki sobie niewiele można wyciągnąć trzeba obchodzić zabezpieczenia. Nie jestem informatykiem sam się musiałem nauczyć, żeby pokarm z trutką nie pozostał ukryty. Piątek na początek resztę w ciągu tygodnia dołożę, nie napisze co i jak bo gotowe mnie odciąć, taka samowolka lokalna żeby nadawać pokarm. Ta moja gadatliwość dobry w jehowizimie byłem naturalny dar, i zbawianie do każdego się odezwę a w mówieniu trudno mi dorównać. Jadą jadem na nas tych co tam muszą jak ja siedzieć i tych uwolnionych, szatany jesteśmy gnoje wstydu nie mają taką nienawiść siać. Tak zjadliwy to tylko piątek reszta taka sobie na żywca słuchałem, spotykam znajomych taka pielgrzymka jehowych w sumie to jestem skoro tam siedzę jehowym. Pliki zostaną z miesiąca komu potrzebne niech sobie pobierze, Sobota będzie w Niedzielę reszta w Środę jak się uda, jak wstawie wszystko napisze skąd to mam                                                                         https://drive.google.com/file/d/1mHFtLwm1lTqtVpSc3kPA1vWjYH18DY8e/view?usp=sharing                                                   
PAŚCIE TRZODĘ BOŻĄ 
Publikacja ta jest poufna i chroniona prawem autorskim.  Ktoś dobrowolnie przyjmuje krew należy podać w zborze że winowajca odłączył się

Offline Fantom

Odp: 2025 KONGRES . PL
« Odpowiedź #1 dnia: Wczoraj o 20:19 »
2m50s. Mówca mówi o kuszeniu Jezusa i od razu wpadka. Lapsus słowny: ''co tu Jezus(miał być szatan)niejako mówi Jezusowi?''
 Edit:
po obejrzeniu scenki z siostrą, która ma problemy już widzę manipulację i nóż w kieszeni się otwiera(24:20s) Zaproponowano jej dołączenie do grupy dla świadków, gdzie opowiadają o swoim zdrowiu, duchowości. Widać, że siostra potrzebuje wsparcia, wygadania się itd. Niestety w materiale wykazano, że to skierowanie uwagi na siebie, jest to niewłaściwe, tak jakbyś wystawiał na próbę Boga. Tak w skrócie: chorzy, złamani emocjonalnie nie wychylajcie się. Niech widzą nas tylko zdrowych i szczęśliwych. Po co zajmować innym czas Twoimi problemami? ''Uduś się'' z  nimi sam. Bracia są pilnie zajęci staniem przy stojakach. Masz tylko  szukać wsparcia i siły u Boga. Bracia nie są od tego.  To zakusy szatana, że chcesz skupić uwagę na sobie. Można by napisać o tym referat.
« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 20:49 wysłana przez Fantom »
''Brak sprzeciwu wobec błędu jest jego zatwierdzeniem, a niebronienie prawdy oznacza jej tłumienie''
 Ignoruję: Tusia,tomek_s