Od 4 do 6 lipca w Poznaniu miało miejsce kongres regionalny pod hasłem "Prawdziwe wielbienie Boga". W sobotę 5 lipca odbył się protest przeciwko ostracyzmowi religijnemu u Świadków Jehowy. W tym nagraniu rozmawiam z Michałem, który wspierał mnie na tym proteście. @ryszard3608

Ja byłem na jednym proteście przeciwko chorym wytycznym, stosowanym przez sekto-korporacje. To było w czerwcu 2018 roku w Gliwicach. Wtedy też miałem okazję poznać wspomnianego przez was Kazika. Na takim proteście była okazja porozmawiać ze szczerymi ludźmi , którzy co prawda nie byli świadkami , ale zetknęli się z nimi lub mieli ich w swoich rodzinach. Udostępnialiśmy również ulotki demaskujące tę chorą sektę , a przede wszystkim demaskujące chore wytyczne oraz dziwaczne procedury stosowane przez CK. Wtedy w Gliwicach miałem też okazję na żywo zobaczyć się z Aleksandrem K. , który kiedyś prowadził ze swoją żoną kanał na YouTube. Kanał poświęcony organizacji świadków jeh.
@jennyvann-2-xl
Świetna akcja. Dziękuję. Forma bardzo dobra. Warto w całej Polsce takie akcje jak wasza robić. A takim ludziom jak ten brat, który zadrwił, że was mało, to warto odpowiedzieć, że przez ostracyzm muszą się ukrywać. Ale twoja odpowiedź była świetna.
@mała.Mi1509
Dobra Robota Panowie. Niech się niesie w eter
@yanniat_home4293
Gratuluję pomysłu i przeprowadzonej akcji!

Niech przynosi owoce!
@danutaroszko148
Zawsze ma sens.Trzeba uświadamiać swj. jak bardzo ta organizacja ich zniewala i odbiera godność.
@isabela-esmeralda
Ostracyzm może doprowadzić do strasznych tragedii.
@egoMySelf
Doprowadza ciągle
@SteffiBabsiJosa
Warto było..wciąż warto coś zrobić, aby innych obudzić.