Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Autor Wątek: Dziękuję wszystkim  (Przeczytany 551 razy)

Offline Siedemtwarzy

Dziękuję wszystkim
« dnia: 29 Grudzień, 2024, 07:43 »
Widzę, że forum zrobiło się prywatnym folwarkiem roszady więc nie bardzo mi się chce tu przebywać. Dziękuję więc za 6.5 roku jakie tutaj spędziłem. Pomogliście mi bardzo i za to wszystkim jestem wdzięczny... trzymajcie się...

Offline Gostek

Odp: Dziękuję wszystkim
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Grudzień, 2024, 11:04 »
Smutny koniec roku tu na forum a administracja milczy..!😔

Offline Storczyk

« Odpowiedź #2 dnia: 29 Grudzień, 2024, 12:05 »
I co administracja ma zrobić?
Ja mam wrażenie, że zachowuje się tak jak my, gdy byliśmy w sekcie ( uważaliśmy się za wszystkowiedzących i lepszych od innych) :)
Obraził się i zabrał swoje zabawki... :)
Może jeszcze przemyśli ...czy tak  zachowują się dorośli ludzie  ;)

Offline paragraf4N wg.CK

« Odpowiedź #3 dnia: 29 Grudzień, 2024, 12:06 »
No cóż, życie . A w nim powitania i pożegnania. Tylko te drugie są przeważnie smutne . No cóż, życie.

Offline Gostek

« Odpowiedź #4 dnia: 29 Grudzień, 2024, 12:15 »
I co administracja ma zrobić?
Ja mam wrażenie, że zachowuje się tak jak my, gdy byliśmy w sekcie ( uważaliśmy się za wszystkowiedzących i lepszych od innych) :)
Obraził się i zabrał swoje zabawki... :)
Może jeszcze przemyśli ...czy tak  zachowują się dorośli ludzie  ;)

Powinna wyjść do wiernych i zaapelować o przekazanie sobie znaku pokoju. Tak to wygląda bynajmniej w KRK. 😁

Offline Profesor Tutka

« Odpowiedź #5 dnia: 29 Grudzień, 2024, 12:47 »
W obronie(częściowej) Roszady
Jaki jest Roszada każdy wie. Ma krótki lont i szybko traci panowanie(gdyby było inaczej nie kasowałby swoich ,może niezbyt przemyslanych postów).Ja z Roszadą mam pozytywne doświadczenia,pomógł mi w kilku sprawach,szybko i bez marudzenia(choć nie zawsze tak było).Jest kilku Userów którzy Go "podkręcają" a On niestety się na to "łapie".
Nie wiem czy będzie lepiej jak zniknie Roszada i jego posty?Moim zdaniem(subiektywnym)nie.
W mojej ocenie Sebastian się trochę odgrywa na Roszadzie i ma zwolenników którzy wyjątkowo często szukaja zadymy na forum.Nikt nie jest Aniołem,podejrzewam że na forum zdarzają  też kłamcy ,złodzieje i oszuści i inni(tak jak i w zborach).Nie szukam tu  zatem przyjaciół ani kolegów,raczej informacji,dlatago nie zwracam uwagi na pewne niedogodności jezeli występują.
Uważam że kasowanie swoich postów jest mocno słabe.Tyle.
« Ostatnia zmiana: 29 Grudzień, 2024, 12:56 wysłana przez Profesor Tutka »

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
  • Polubień: 8789
  • Psychomanipulacja owieczek # wielkiej wieży(Ww)
« Odpowiedź #6 dnia: 29 Grudzień, 2024, 13:40 »
Zawsze po burzy świeci słońce.
Jesteśmy tak skonstruowani, że emocje idą szybko w górę, ale kiedy miną wszystko powraca do normy.
To tylko Forum a ''papier'' wszystko przyjmie, więc sami zwracajmy uwagę jak stukamy w klawisze klawiatury 

Offline Nemo

• El Kapitan
  • Polubień: 14492
  • Często pod wiatr. Ale zawsze własnym kursem.
« Odpowiedź #7 dnia: 29 Grudzień, 2024, 20:41 »
Smutny koniec roku tu na forum a administracja milczy..!😔
Czasami jest tak, że cokolwiek by się nie zrobiło, to i tak będzie spora grupa niezadowolonych. Niestety, ale nikt z nas nie ma 24h wolnego czasu i nie śledzi forum non stop. Pracujemy, mamy swoje życie i w międzyczasie pilnujemy tego forum które za dobre 3 miesiące skończy 10 lat. Widziałem na tym forum niejedno. To przynajmniej mnie nauczyło tego, że dopóki wióry nie lecą, nie interweniować. Dużo sporów dzięki temu samo rozeszło się po kościach.
Pozdrawiam Wszystkich.  :)
« Ostatnia zmiana: 29 Grudzień, 2024, 21:24 wysłana przez Nemo »
Niemądrym jest być zbyt pewnym własnej wiedzy. Zdrowo jest pamiętać, że najsilniejszy może osłabnąć, a najmądrzejszy się mylić.
Mahatma Gandhi