Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

Profesor Tutka i 6 Gości przegląda ten wątek.

Autor Wątek: Kamala czy Donald  (Przeczytany 1026 razy)

Offline Gremczak

Odp: Kamala czy Donald
« Odpowiedź #60 dnia: 05 Listopad, 2024, 21:34 »

Zobacz na Don Adamsa garnitur za 3 tys $ powaga a Ty głupie miny jak głupi Jaś.
Mól awatar ma też garnitur pewnie droższy niż 3 tyś.

wybacz zmień TEN wizerunek bo jest tak debilny i tylko dlatego o tym piszę bo wybieramy prezydenta USA raz na 4 lata i musimy jako forum jakoś zachować twarz. :)

Jak chcesz uczcić wybory to może  swojego awatara usuń.
Też jakoś nie pasuje do tej uroczystości.
Czegoś pewnie ma za dużo.

Ale ten typ (Jaś Fasola) firmuje Twoje wypowiedzi to Ty go zaprosiłeś to reprezentowania Twojego image 
Bądź wnikliwy to dostrzeżesz dlaczego on tu jest.
« Ostatnia zmiana: 05 Listopad, 2024, 21:46 wysłana przez Gremczak »

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
  • Polubień: 8670
  • Psychomanipulacja owieczek # wielkiej wieży(Ww)
« Odpowiedź #61 dnia: 05 Listopad, 2024, 22:27 »
Wszyscy są pod euforią wyboru -rudego-blondynka i czekoladki, ciekaw jestem  za kilka m-cy, kto zastąpi dudarza jakie podniecenie będzie panowało w komentarzach.
Polityka to najgorsze, skorumpowane, pełne intrygi monstrum.
Dzieci ulicy jest zafascynowana co dzieje się za wielką wodą a tu pomiędzy morzem a górami dzieją się gałgańskie sceny- to prawdziwa rzeczywistość POLITYKI 
Wiele symptomów wskazuje, na powtórkę która toczyła się w latach 1861–1865 za wielka wodą
« Ostatnia zmiana: 05 Listopad, 2024, 22:53 wysłana przez Nadaszyniak »

Offline Gremczak

« Odpowiedź #62 dnia: 05 Listopad, 2024, 23:11 »
Mój dziadek, ojciec mawiali: religia, polityka i handel to trzy nieczyste duchy.
Zapewne mieli rację.

Offline Sebastian

« Odpowiedź #63 dnia: Wczoraj o 08:08 »
kilkanaście minut temu stacja Fox News ogłosiła zwycięstwo czerwonego lisa...

sytuacja jest jasna: najpierw Ukraina a chwilę później Polska zostanie sprzedana Putinowi...

Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)

Offline Gostek

« Odpowiedź #64 dnia: Wczoraj o 09:09 »
kilkanaście minut temu stacja Fox News ogłosiła zwycięstwo czerwonego lisa...

sytuacja jest jasna: najpierw Ukraina a chwilę później Polska zostanie sprzedana Putinowi...

Pytanie tylko -       za ile dudków.😜

Offline Gostek

« Odpowiedź #65 dnia: Wczoraj o 10:13 »
Taka ciekawostka z Ameryki .

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
« Odpowiedź #66 dnia: Wczoraj o 10:44 »
Too ,teraz otwieramy szampana 1,5l za ''blond-rudego"

Offline Sebastian

« Odpowiedź #67 dnia: Wczoraj o 11:31 »

Pytanie tylko -       za ile dudków.😜
też mnie to ciekawi... bo Donald zrobi to w taki sposób, że rachunek zapłaci Polska i Polacy...

to "interes jedyny w swoim rodzaju"... będziemy mieli okazję zapłacić za to że utracimy niepodległość... a "nasze" długi będą spłacać jeszcze nasze prawnuki...
Cytat: dziewiatka
Sprawa świadków też się rozwiąże po ogłoszeniu pokoju i bezpieczeństwa przyjdzie nagła zagłada i świadka nie będzie spojrzysz na jego miejsce a tu normalny człowiek
:)

Offline Gostek

« Odpowiedź #68 dnia: Wczoraj o 12:41 »
też mnie to ciekawi... bo Donald zrobi to w taki sposób, że rachunek zapłaci Polska i Polacy...

to "interes jedyny w swoim rodzaju"... będziemy mieli okazję zapłacić za to że utracimy niepodległość... a "nasze" długi będą spłacać jeszcze nasze prawnuki...

Nie no, tak czarnego scenariusza to raczej bym się nie spodziewał. 😎  Poza tym ,on jest biały ,to i scenariusz musi być jasny.🥳

Offline Fantom

« Odpowiedź #69 dnia: Wczoraj o 15:25 »
 Jestem rozczarowany. Boże miej Amerykę w opiece. Czekam na jego obietnicę zakończenia wojny w Ukraine w dwa dni:). Ameryka podzielona i skłócona na lata. Na Kremlu wciąż słychać otwieranego szampana.
''Komentarz w sprawie wyników wyborczych zamieścił również Dmitrij Miedwiediew, wiceprzewodniczący rosyjskiej Rady Bezpieczeństwa, były prezydent. "Kamala jest skończona... Niech dalej zaraźliwie chichocze. Cele specjalnej operacji wojskowej pozostają niezmienne i zostaną osiągnięte" - napisał na portalu X.'' I co ty na to Trump???
« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 15:28 wysłana przez Fantom »
''Brak sprzeciwu wobec błędu jest jego zatwierdzeniem, a niebronienie prawdy oznacza jej tłumienie''
 Ignoruję: Tusia,tomek_s

Offline Reskator

« Odpowiedź #70 dnia: Wczoraj o 16:56 »
Jestem rozczarowany. Boże miej Amerykę w opiece. Czekam na jego obietnicę zakończenia wojny w Ukraine w dwa dni:). Ameryka podzielona i skłócona na lata. Na Kremlu wciąż słychać otwieranego szampana.
Fantom właśnie Bóg zaczął opiekować się Ameryką pytanie tylko dlaczego tak długo zwlekał.Rozdmuchany socjal,na granicach pełen luz dla milionów imigrantów,lewak Biden rozdawal kasę zadłużal kraj,kroplówką cedzil broń dla Ukrainy by nie wygrała a Rosja by nie przegrała zasługa Suliwana,narozdawali technologie Chinom i wychodowali sobie na własnej piersi Smoka dopiero w I kadencji Tramp powiedział STOP Chinom. Latami biliony dawali na obronę Europy a teraz Europa wielce zdziwiona że Ameryka nie chce na nich pracować i przelewać krew za Europejczyków.Ameryka właśnie zaczyna dbać o siebie i swoich obywateli.  Fantom witamy w nowej rzeczywistości.

« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 17:50 wysłana przez Reskator »

Offline Reskator

« Odpowiedź #71 dnia: Wczoraj o 18:00 »
Stale myślę o tym jak głupio Arnold Szwarceneger zapodał że popiera Kamalę?
"Będąc Republikaninem popieram Kamalę"-tak powiedział kilka dni temu przed wyborami.
Ta chwila to zdanie które wypowiedział w kilka sekund będzie wlekło się za nim latami.
"Słowo raz powiedziane nie cofniesz nawet zaprzęgiem 4 koni"-chińskie.
Słuchając w nocy Trampa miałem wrażenie jakbym słuchał Rydzyka-ustawiał wywoływał do tablicy "o mocherowe berety witamy"-tak teraz podobnie odebrałem Trampa wobec swojej ekipy ale wiceprezydenta wybrał SUPER on będzie prezydentem od 2028 stawiam w ciemno na 100 %

« Ostatnia zmiana: Wczoraj o 18:53 wysłana przez Reskator »

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
« Odpowiedź #72 dnia: Wczoraj o 18:53 »
Nastanie teraz czas chudych lat, tłuste minęły, jak wyjaśnił Józef z Biblijnej historii

Offline Reskator

« Odpowiedź #73 dnia: Wczoraj o 18:55 »
Nastanie teraz czas chudych lat, tłuste minęły, jak wyjaśnił Józef z Biblijnej historii
A dla kogo chude te lata?

Offline Nadaszyniak

• Pionier specjalny
« Odpowiedź #74 dnia: Wczoraj o 19:03 »
Drogi Reskator:  w niedługim czasie dostrzeżesz ową zmianę.
Nie jestem Kasandrą, lecz uważam, że za wielką wodą taki nastanie czas.
Jednak, cóż mnie to obchodzi, żyję w dziwnym kraju i nic mnie nie zdziwi bo patyna zalśniła na mojej głowie. Jeszcze parę latek i piach, albo mieć w głowie ''Niemca'' bawiąc się wiaderkiem, łopatkom budując babki z piasku.