(mtg): nic dziwnego, przecież muszą uzupełnić niedobór do ''12-tu'' anty-apostołów XXI w.
Więc zapytam z jakiego gniazda ich wyszukają, aby dostać się na sam szczyt Everestu (Ww) : ''mnożą dzielą, dodają odejmują'' - jednym słowem kombinują jak Kargul cepem w stodole.
Jednak nie to jest ''wq ...ce'' i sprawia zawrót głowy w perfidnej manipulacji - lecz, to kiedy piszą w swoich brukowcach: ''Jehowa im błogosławi'' - wygląda na to, przy kuflu piwa siedzą z Jehową, albo czyste rojenie nawiedzonych!! - nic pozytywnego nie napiszą, aby kolejni manipulatorzy prowadzili nadal sztafetę zakłamanej destrukcyjnej sekty o ''rydwanie Jehowy '', ku radości podległym im naiwnych baranów.
Ktoś mądry, kiedyś powiedział: ''pieniądze leżą na ulicy, tylko trzeba umieć je podnieść''
Ps. Kiedyś interesowałem się ich manipulacją, czytając informacje na Forum łykałem jak pelikan, teraz - spływa to jak woda po kaczce- sam doskonale wiem i doświadczyłem co dzieje się na zapleczu zborach (Ww), jak również w twierdzy Nadarzyn. Czytam komentarze z takim nastawieniem jak słucham ''Matysiaków'' czy ''W Jezioranach'' - PROPAGANDA (Ww) mnie nie zdziwi w żadnym aspekcie ich kłamstwa (FFF)