Całość obejrzana no jest inaczej zeszli z nas że tak powiem, odstępcy usunięci ze zboru nic nie było.
Główny przekaz to głoszenie jako obowiązek drugich owiec, nie padało drugie owce od pamiątki dwie grupy jedna niebiańska, i ziemska tak samo ważna unikanie słów narodzeni ponownie Chrześcijanie razem łączone, dawnie bez przerwy teraz dawno nie słyszałem tego [ Zwrot „narodzić się ponownie” oznacza, że między Bogiem a osobą, która tego doświadcza, tworzy się nowa więź (Jana 3:3, 7). Bóg usynawia takie osoby, czyli uznaje za swoje dzieci ] Widać że luzik zaszkodził brak raportowania godzinek, starają się presje moralną wywrzeć.
Takie o Panu Jezusie strażnicówce ględzenie niby Jana 1,1 odczytali ale nic z tego słowo Bóg powiedzieli i tyle co to kogo to obchodzi, obrażanie narodu Izraelskiego niby Jezus nie urodził się w narodzie żydowskim taka narracja.
Brodacze byli i to sporo, no tak ważne dla mnie wiem że ględzę ale zauważam lata patrzenia z pod łba na mnie.
Ale kogoś czepić się musieli no mus jadem pluć natura strażnicy, wypadło na religie jak w finał objawienia bliski nawet obrazki takie same.
1 dnia Boże narodzenie oberwało sie tak mocno jakby nic gorszego ludzkość nie spotkało, szatan gwiazda królowie no i KK tylko tak delikatniej.
Za to ostatniego dnia to już KK dopadła świeżynka z CK będzie na foto nie pamiętam gnoja na razie już się podtuczył darmozjad.
Pluł jadem nierządnica to tamto i pokazany Watykan, inne kościoły dla równowagi też na drugim planie ale władza wiadome że w KK walił jak w Finale Objawienia.
Jestem w tym od zawsze i tak widzę że jadem zawsze na kogoś jechali wróg musi być, my tylko prawi prawda nasza.
Norwegia ich chyba uspokoiła tylko się miotają takie wrażenie odnoszę, z datkami się uspokoiły już o brakach nie było tylko promują Donejt internetowe.
Pierwsze koty za płoty nam się na pewno poprawi lżej się w zborach oddycha, już ściganie odstępców się skończyło.
Teraz tak ogólnie wykład niedzielny i materiały multimedialne z jw org, filmiki się skończyły są obrazki lub po staremu slajdy omawiane na każdym wykładzie 2 najmniej a i 5 bywa jak nadgorliwy.
Wątek wykładu nie pada jak przy filmikach, ale też nieraz komicznie jak kolejność się pomyli i wyświetli zwierzę osiołek zamiast niewolnika CK a komentarz leci.
Ogólnie w prawie każdym wykładzie niewolnik CK zaufanie do nich widać sztuczność bo słowa spisane z kartki że tak powiem.