(...) Naprawdę, proszę, zlituj się nade mną, bo walczę niemal za każdym razem, żeby nie odnosić się do tego, co piszesz,
ale czasem już skala absurdu nie pozwala mi na luksus nierobienia tego.
Taaaaaak, sprawiedliwy z narodów donadamsie, niech Ci będzie.
Słabo Ci coś idzie z tym Twoim dżentelmeńskim luksusem walki o nie odnoszenie się do moich wg Ciebie "absurdalnych" wpisów.
No dobra, niech Twoje będzie Twojsze, Mądrzejsze, bardziej Wybadane, Zbadane, Wyczytane, Oblatane po forach na całym świecie.
Jedynie tylko Ty, jako
donadams na tym forum masz sprawiedliwą, wyważoną rację, tacy jak ja, to tylko jakieś tam pionki, po co w ogóle dyskutują.
Którzy według Ciebie tworzą absurdalne teorie, hity i mity o upadku, spadku, wypadku i totalnej katastrofie tej sekty, a najlepiej niech zamilkną.
(Choć fakty pokazują w jakim kierunku idą z tymi brodami, spodniami dla kobiet i brakiem marynarek i krawatów dla mężczyzn)
A niedługo rewelacji będzie ciąg dalszy nieważne, że w zborach frekwencja na zebraniach 50%.
I tacy jak ja, to raczej powinni myśleć dokładnie tak jak Ty, donadamsie.
Wtedy będzie na tym forum - dyskusyjnym, zaznaczam - idealnie, spokój, pokój, sprawiedliwość i cisza podporządkowania się tak jak w zborze.
No i po prostu sama mądrość jedyna, słuszna zapanuje
mądrość donadamsowa.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Nie odpowiedziałeś mi nawet na jedno logicznie zadane pytanie odnośnie Sosnowca
A Twój ironizujący tekst o autobusach wożących ze zgromadzenia na zgromadzenie ludzi, czy przebiegających ludziach z sektorów na sektory.
No gościu pojechałeś grubo z tym koksem po bandzie, żeby zrobić ze mnie totalną idiotkę, której mózg został wyżarty.
Aż się można zdziwić, że w ogóle jakimś cudem doznałam wybudzenia z tego matrixu z takim myśleniem.
Ja Cię przepraszam donadams za moje wnikliwe wątpliwości i zadane pytania do nich, naprawdę kajam się w popiele.
P.s.
No nie wiem zdaje się, że Alzheimera nie mam.
Raczej wydaje mi się, że nigdzie nie napisałam, że np., jak stadion we Wrocławiu ma pojemność ponad 45 000 osób.
To, że tyle ma tam być obecnych śj na zgromadzeniu tego roku?
Czy w Białymstoku ponad 22 000?
Hmmmmmm, pisałam czy nie pisałam?
Raczej chyba nie.
Raczej się chyba wątpliwie zastanawiałam, dlaczego dla śj we Wrocławiu czy Białymstoku, wynajmuje się tak ogromny obiekt, coś mi się wydaje?
Tak czy nie?
Raczej to było tak.
A to chyba raczej całkowicie zmienia postać rzeczy!!!
Więc dlaczego donadamsie wkładasz jakieś swoje prześmiewcze interpretacje w moje usta?
Nie za daleko się zagalopowałeś?