Jest słabo nadal jestem poza domem praca, w środowisku częściowo organizacji z tego powodu nie loguje się na swoich danych.
Może to przesada ale nie można mnie namierzyć bo nie ma z czego, czytam forum jako gość fejs z amoniowych kont i przeglądarek portale nic nie zostaje wyjmę pendrive i zostaje zero na komputerze,
Ale prowadzę służbę jak mnie uczono pokazuje jak żyć w organizacji jak mus, pokazując pełne oblicze orga.
Bez naszego forum jest trudno trzeba pokazać że żyjemy i nic nam nie jest, jehowa nas nie zabija wręcz przeciwnie prawda wyzwala.
Pokazuje Paście ogłoszeni o czym piszemy, światła ułożone przez Roszade pomaga jak wiara padła a wyrwać się nie idzie.
Ja mam kłopot żeby znaleźć forum u zainteresowanego prawdą o org, nie da się wyszukać w żadnej wyszukiwarce nawet DuckDuckGo nie daje rady od lipca tamtego roku.
Jeszcze niedawno wystarczyło wejść na
https://przerywamymilczenie.pl/artykuly/strony-www-swiadkowie-jehowy.html i tam był link do forum obecnie nie ma.
Jedyne miejsce to fejs i strona Włodek Bednarski (Roszada) , tam Włodek zamieszcza linki do naszego forum i łatwo przejść.
Tylko tak umiem znaleźć szybko nasze forum na czyimś komputerze a nie mogę pokazać że mam pena ostrożność, w sumie to nawet dobrze bo pokazuje takie na początek merytoryczne tematy Włodka.
Zdarzyło mi się raz że na dźwięk Roszada ten ksiądz co atakuje organizacje, nie parsknąłem śmiechem bo lęk przed jehową był za duży żeby od razu prawdą powiedzieć.
Wyjaśniłem za parę dni nic od razu na siłę, organizacja manipuluje mocno i uzależni jak narkotyk trzeba po woli uczyć normalnego życia.
Że tylko kłamanie ma sens w organizacji jak tam chcemy zostać, zapewnia spokój i wygodne życie trzeba tylko to robić lepiej niż CK organizacja.
Jak wyjaśnię jak to robimy to słyszę no wiesz, to podobnie jak głosimy tylko odwrotnie nie mówimy rzeczy osobom nieupoważnionym pewnych faktów, o to właśnie chodzi mówimy co chce usłyszeć pytający