Widzisz są sytuacje że przekraczamy granice, niestety mi to się zdążyło krew i widok śmierci w majestacie organizacji.
Nic nigdy już nie będzie takie samo, lubisz organizacje jehowę a lub sobie co mi do tego.
Pisz w punktach to mi się niepodobna tak uważa, jehowa i ja.
Ja jestem w korpo niewykluczony tylko dlatego że taki jestem, nie rozumiesz nie odzywaj się.
Do jehowy zgłoś ludzie pracują dla tego draństwa z ameryki, dzieci nie mają żyją po 80 jak nędzarze a ty mi QQ że ci nie pasi kod maszynowy tak się E.J nazywa, chciałbyś mnie odwiedzić jako starszy pomyśl
Myślę, że kolegom chodziło raczej o to, że ciężko zrozumieć cię ze względu na kilka czynników, wśród których należy wskazać przede wszystkim:
- bardzo luźny stosunek do interpunkcji,
- składnia zdań (o ile to zdania) bardzo odbiegającą od tego, do czego przywykliśmy w codziennej polszczyźnie,
- chaotyczny układ wypowiedzi lub jego brak.
Prawdę mówiąc ja z twoich wypowiedzi tutaj rozumiem jakieś wyrywkowe słowa ale w takiej sytuacji nie jestem pewien co w zasadzie miałeś na myśli, bo kontekst jest taki, że mogłoby go nie być.
Proszę, zacznij używać przecinków, kropek, rozdziel od siebie akapity. Myślę, że pisząc tutaj zależy ci na tym, by znaleźć odbiorców twoich treści, więc ułatw im to. Jeśli natomiast nie zależy ci na tym, by treści były zrozumiałe, to może rzeczywiście trzeba zacząć określać to spamem, bo zasypywanie niezrozumiałymi tekstami nosi takie znamiona.
Naprawdę nie jestem złośliwy i piszę zupełnie poważnie.