Jutro sobota 10,50 ma się zacząć postaram się powiedzieć o czym poględzi ja tego wysłucham, może coś więcej ale mniej gadasz dalej zajdziesz.
Na początku było że kwestia Ukraińska ogólnie aklimatyzacja, no i kasa jak by nie gdzie przepłynęła gotówka.
Laptopy komórki meble dla braci goszczących, żeby ugościć takie nasze zbiórki nie były to sumy w jednostkach ale dziesiątkach.
Bogatsi unikali przyjmowania ale kasa była, na początku jak był żywioł później zapanowali nad tym pościel niekoniecznie puchowa a lapek z jabłkiem, zoom z Ukrainy to miało być parę tygodni tylko.
Nie mam wątpliwość ze Nadarzyn miał nadwyżki, skoro lokalnie płynęło i z zagranicy.
Jeszcze sprawy głoszenia traktowania, grupy rosyjskojęzyczne bo bracia z Polski znają ten język byli na budowie w Rosji.
Przecież to ŚJ że z Ukrainy co za problem, znają rosyjski dopiero rozmowy że im przykro i wolą po Ukraińsku mówić.
NO był parę razy żeby wzmocnić braci z Ukrainy, znaczy głosić z nimi zamianował paru starszych bo nasi nie za bardzo rozumieli w czym problemy, jaka specyfika jak ci bomby na głowę leciały.
Sporo młodych facetów się wydostało w okolicy z 15 po zborach jest, a że mus to pracują mocno i naszym roboty zabierają budowlanka wykańczanie domów remonty, odrobinę kwasu jest.
Później koło września ze ma wyrok na świat ogłaszać i to u nas, ogólnie to 2 wizyta w tym roku i teraz to szycha kłamliwa Australia ale szczyt organizacji jeśli chodzi o to co widać, no bo Moriska ktoś wykopał większy w cieniu kroczący z prawdziwą mocą KASY.
Jest rozbicie taka niepewność, wiele jeszcze z tym co Ukraińcy przywieźli ich specyfika ubiór zachowanie.
Nie będę pisał żeby nie naprowadzać, ale Pan Jezus jakby inny u nich to co u nas przełom lat 80 na 90.
Relacje męsko damskie też inne, ale nie wiedzą o co chodzi po co psuć ja uważam że lepsze niż u nas obecnie mniej zepsuci ORGIEM.
Te sprawozdanka owoc fajna rzecz jak dla mnie, ale to ich zamula wyobrażacie sobie że nie będąc pionierem stoisz na zimnie jak kołek obok wózka.
Przywrócili tu gdzie jestem telefoniczne głoszenie na sali, bo zimno i ludziom się spieszy przed pogańskimi świętami cytat, jakoś w tamtym roku problemu nie było.
Zoom żyje i ma się dobrze cytat, widzimy bracia że nas coraz mniej na sali ale to dobrze o nas świadczy, bo kichający przeziębieni nie przychodzimy na salę żeby naszych kochanych braci nie zarażać.
Rok temu nie jesteś pod kroplówką to zdrowy jehowa chce cię zobaczyć, w miejscu wielbienia.
Wszystko za długo trwa i wyłażą problemy w które sami weszli, szczepienia ostatnio ze 3 miesiące morda w kubeł cisza.
No tak mRNA nie jest obojętna i 40% ucierpi po tym eksperymencie taki obecnie ma to status, permemmętny stan zapalny.
Ostrzegali przed politykami a weszli w ich machloje, bez tej nagonki to by się nie opłaciło eksperyment musi liczyć miliony i być dochodowy.
No trzeba wysłuchać i przeanalizować o czym będzie mówił przed czym ostrzegał, swojego dupska taki buc by nie fatygował do europy wschodniej w zimie.
Życie karma to nas wszystkich spotyka ja to tak nazywam, Pan daje ci co innym życzysz zwraca ci nienawiść którą kierujesz do innych.
Za ostracyzm rozbijanie rodzin, traktowanie równych sobie z wyższość umrą jak my wszyscy jakim trzeba być bucem żeby mówić że wniebowstąpisz.