A mnie dwóch braci, moich dobrych znajomych zablokowali, tylko za to, że przesłałem im informacje o tym że pojawiło się krótkie ogłoszenie o tym, że Morris nie jest już członkiem Ciała Kierowniczego.
Oni to sprawdzili na stronie Jw.org z opóźnieniem, kiedy to już tej informacji nie było. Ja im przesłałem Screenshota a uni na to, że rozsiewam materiały od odstępców. Dodam, że wcześniej z nimi na żaden temat odnośnie uwag co do działalności organizacji ani nie rozmawiałem ani też nie pisałem. Wystarczyło, że mnie od dwóch lat nie widzieli ani na zebraniach ani na Zoomie.! żeby uznać, że rozpowszechniam nieprawdziwe informacje.... 🙄 Jeden z nich napisał mi tylko, że gdyby to była prawda, to czy nie uważam, że bracia by tego nie ogłosili innym braciom na zebraniu. A więc wg nich był to odstępczy Fake News. 😑
Uwaga 1: To faktycznie byli dobrzy znajomi! ...
Uwaga 2: George Orwell nie dożył do tych czasów... i nie przekonał się, że Świadkowie Jehowy przegonili mistrza!
To co się teraz dzieje w organizacji przebija treść książki "Rok 1984"!
To samo życie... i grupa z Warwick... pisze teraz najlepsze scenariusze!
Rok 2015: Bracie, czy ta informacja, o której mi teraz powiedziałeś, znalazła się kiedykolwiek w Strażnicy? Nie?! To znaczy, że to fejk! A kysz odstępco!
Rok 2020: Bracie, czy ta informacja została podana na oficjalnej stronie JW.ORG? Nie....?! Zatem... a kysz odstępco!
Rok 2023: Bracie... myślisz, że przekonają mnie jakieś fejkowe screeny... zrobione rzekomo ze strony JW.ORG?! Aaaaaa kyszzzzzzzzz odstępcooooo!
Rok 2026: Bracie... ty mi tu nie pier..., znaczy nie mów, że kiedykolwiek istniała jakaś strona JW.ORG, bo to nieprawda! Nigdy nie było żadnej oficjalnej strony organizacji o nazwie jw.org. A jeśli kiedykolwiek taka była, to została założona przez odstępców kierowanych przez A. Morrisa III, który nigdy nie był Świadkiem, gdyż niezbicie stwierdzono nieważność jego chrztu! Nasza oficjalna strona internetowa została założona dopiero w 2025 roku pod nazwą: GMYM.com (skrót od: give me your money!).
Rok 2030: Bracie... jaki Morris III? Jakie Whisky? Taki człowiek nigdy nie istniał! A Ty zostajesz wykluczony pod zarzutem obrzydliwego odstępstwa i rozsiewania szkodliwych kłamstw!
Rok 2035... Na świecie zostało wykluczonych za odstępstwo 8 milionów Świadków!
Rok 2036: Na stronie GMYM.com podano oficjalne ogłoszenie:
"Bracia, prosimyyyy! Wracajcie! Czekamy na Was!...
Po dokonaniu przelewu na symboliczną kwotę 1000 $ przywrócimy Wam status Świadków i odzyskacie kontakty z rodziną... A później będziecie płacić już tylko niewielki abonament 200 $ na miesiąc - od łebka!
Opłaca się!
Dodatkowo do dnia 13 Nissan super promocja: dołączamy do zboru trzech odstępców w cenie dwóch! Ponadto po dokonaniu niewielkiej opłaty 500 $ każdy chętny będzie mógł spożywać chleb i wino podczas Pamiątki - bez nadania mu statusu wariata i odstępcy!
Tak szczerze Was kochamy!
Wasi Bracia z Ciała Wykonawczego mający nadzieję ziemską, ale ze znajomościami w Niebie!