dziś dowiedziałam się o "dobrej nowinie" związanej z MorisemIII
i czym prędzej weszłam na stronę, wiedziałam, że bracia w odstępstwie mnie nie zawiodą Dzięki
Przecież odstępca to nie ten co został wykluczony za (...)
ale ten kto mówi o kłamstwie jakiem posługuje się organizacja( zmienne światła , mataczenie biblią ..),
o niszczeniu ludzi podczas komitetów, ukrywaniu pedofili, niszczeniu rodzin, o stosowaniu technik manipulacji psychologicznej .
Internet pozwala żebyśmy przekazywali sobie to co organizacja by głęboko ukryła (...)
Opracowywać plan jak owieczki mają NAS nie słuchać!
A tu proszę zgromadzenia i temat o nas jk nas unikać, jak jehowa się gniewa, uwierzcie że jesteśmy poważnym zagrożeniem dla ICH jedności !!! (...)
Wybaczcie ale te skurwysyny nie przestaną kłamać !! Nie ma co się łudzić !!!
Estero zmień swoje motto, TY nie jesteś już ofiarą, TY walczysz z organizacją. Walczysz bo tak trzeba!
NIE JESTEŚ JUŻ OFIARĄ !!!
(kolor i pogrubienie moje)
Dorkas Dzięki wielkie za ten Twój wspaniały wpis.
I podzielenie się swoją radością z "dobrej nowiny" dla świata odstępczego.
Bardzo odważnie to ujęłaś moim zdaniem i dokładnie tak jest.
To nasze odstępcze działania na całym świecie spowodowały, że nie ma zebrania, czy zgromadzenia, żeby CK nie ostrzegało przed nami.
I takie biadolenie, o którym wyżej wspominasz też uważam, że nie jest na miejscu.
Bo każde działanie przeciwko tej organizacji jest wyciąganiem cegieł z muru.
Czego dowodem są nowi, którzy stamtąd odchodzą.
Pomyślcie, gdyby nie było działaczy przeciwko jw.org, czy ludzie mogliby by tak szybko dotrzeć do tych jej kłamstw?
A jak to działało np., w Polsce choćby przed rokiem 2015?
Zanim dotarły do nas pierwsze wieści o Królewskiej Komisji w Australii z aferą pedofilską u śj w tle?
Ile kanałów obnażających ją było na you tube? A ile jest teraz?
I wciąż przybywają nowe.
Osobiście mnie tu by nie było, gdyby nie tłumaczenie na język polski mava z przesłuchania G.Jacksona.
Wcześniej nie słyszałam, żeby na tak dużą skalę brać odstępcza działała, przynajmniej w Polsce!
A to forum też daje ogrom wiedzy, że kto szczerze szuka, ten naprawdę znajdzie
Dorkas I usłucham Twojej dobrej, słusznej rady.
Zmienię swoją stopkę, bo już trzeba ją zaktualizować.
Pozdrawiam Cię serdecznie