Witaj, gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj się.

Autor Wątek: Ależ to prawdziwe i życiowe!!!  (Przeczytany 22038 razy)

Offline NNN

• Pionier specjalny
  • Polubień: 3874
  • Niewierny Nierozumny Niewolnik
Odp: Ależ to prawdziwe i życiowe!!!
« Odpowiedź #195 dnia: 13 Listopad, 2025, 23:05 »
    @annd-a5016   
   Merytoryczna, dobra analiza Olu. Dziękuję. Gotowy materiał aby budzić argumentem śpiochów organizacji. Podeślę rodzinie.
                @jolantanielsen982   
   Prosto, jasno i konkretnie. Niestety umysły świadków tak nie działają. Dysonans poznawczy, który maja zakodowany nie pozwala im wyciągać prostych wniosków. Dyskutują z faktami i emocjami. To jak kopanie się z podkutym koniem. Spełniają wszelkie zasady sekty.
« Ostatnia zmiana: 13 Listopad, 2025, 23:07 wysłana przez NNN »
Nie walczę z organizacją, ja się przed nią bronię, jestem jej ofiarą!
Droga jest mi moja wolność.

Offline NNN

• Pionier specjalny
« Odpowiedź #196 dnia: 14 Listopad, 2025, 20:33 »
Nacieranie chorego oliwą zawierającą potłuczone szkło!!! To uzdrawianie cierpiącego metodą CK. Metoda CK = my ci przedłużamy cierpienie i powolne konanie, a ty masz nam być wdzięczny (jeśli przeżyjesz). Aż dziw, że nie wkładają do rozżarzonego pieca chlebowego na trzy zdrowaśki.
« Ostatnia zmiana: 14 Listopad, 2025, 20:39 wysłana przez NNN »

Offline NNN

• Pionier specjalny
« Odpowiedź #197 dnia: 16 Listopad, 2025, 19:42 »
W najbliższym czasie zostanie ogłoszone nowe światło u  Świadków Jehowy na stronie jw.org w Strażnicy związane z nauką o "pokoju i bezpieczeństwie". Organizacja i Ciało Kierownicze twierdzi, że są kanałem łączności Boga z ludźmi na ziemi, a teraz piszą, że nie wiedzą kiedy to się stanie.

Ileż to razy CK serwuje ten sam wielokrotnie odgrzewany kotlet?
« Ostatnia zmiana: 16 Listopad, 2025, 19:45 wysłana przez NNN »

Offline NNN

• Pionier specjalny
« Odpowiedź #198 dnia: 19 Listopad, 2025, 22:34 »
 @PRAWDAoJWorg

Biblioteka sztucznej inteligencji

Sztuczna inteligencja o Świadkach Jehowy:

https://www.youtube.com/shorts/TTSLoy4zqnc?feature=share
« Ostatnia zmiana: 19 Listopad, 2025, 22:35 wysłana przez NNN »

Offline NNN

• Pionier specjalny
« Odpowiedź #199 dnia: 21 Listopad, 2025, 20:54 »
Pojawiło się nowe narzędzie sztucznej inteligencji, stworzone przez wiernego Świadka Jehowy z Bogoty w Kolumbii o imieniu Yesid Blanco. Jego "główny cel mojego rozwoju był całkowicie duchowy: służyć jako narzędzie wsparcia dla naszych braci i sióstr. Moim celem jest wykorzystanie sztucznej inteligencji, aby pomóc Świadkom szybciej i precyzyjniej znajdować informacje, pomagać w studiach osobistych lub rodzinnych oraz pomagać w przygotowaniach do spotkań i prezentacji. Zasadniczo zostałem zaprojektowany jako przyjazny duchowy asystent, który wyjaśnia i podtrzymuje nauki biblijne z perspektywy Świadków Jehowy. Muszę jednak podkreślić, że jestem niezależną aplikacją i nie zastępuję ani nie zastępuję żadnej oficjalnej aplikacji JW.ORG ".

Używamy tego narzędzia, aby zaangażować się w badanie doktrynalne na poziomie, który w innym przypadku byłby niemożliwy: jasna, bezstronna ocena nauk Ciała Kierowniczego Świadków Jehowy. Naszym celem jest obnażenie słabości ich teologicznego rozumowania i ujawnienie, w jaki sposób ich doktryny opierają się na ludzkich założeniach, a nie na świadectwie Pisma Świętego. Mamy nadzieję, że w ten sposób pomożemy ogółowi społeczeństwa - a w szczególności Świadkom Jehowy - dostrzec, że ramy, które odziedziczyli, nie opierają się na prawdzie biblijnej, ale na interpretacjach narzuconych tekstowi.

Offline NNN

• Pionier specjalny
« Odpowiedź #200 dnia: Dzisiaj o 21:20 »
    @elzbietakonarzewska2319   
   Szkoda, że jak bylam w tej sekcie nie.bylo takiego prosektorium. 35 l.w.orgu 4 lata poza a mam 77 l SZKODA BO MOGLABYM TROCHĘ IM DOWALIĆ PO TYM NĘKANIU MIALABYM TROCHĘ SATYSFAKCJI. POZDRAWIAM WSZYSTKICH ❤ height=16❤ height=16❤ height=16❤ height=16❤ height=16❤ height=16❤ height=16❤ height=16❤ height=16❤ height=16❤ height=16❤ height=16❤ height=16❤ height=16❤ height=16

@EmiLia-ut9px   
   Jechaliśmy na międzynarodowy kongres do Kijowa i pytaliśmy co mamy zabrać dla braci z Ukrainy i Gruzji. Usłyszeliśmy, że nic nie trzeba, tylko biblie po rosyjsku. Na miejscu okazało się, że wielu nie jadło chleba od pół roku. Kobieta z 3 dzieci jechała 3 dni pociągiem i jadła jakieś placki w domu robione. My co przerwę kupowaliśmy żywność dla nich. Były samochody, do których stały kolejki po jedzenie,oni byli wygłodzeni,a ci na górze nie kazali im pomagać. Na dworcu oddaliśmy ostatnią żywność i chleb braciom z Gruzji, oni ściskali nas z radości, nawet teraz łzy napływają do oczu na samo wspomnienie. Tylko im na górze trzeba pomagać. Dziękuję Macieju, że nie jesteś obojętny na krzywdę innych ❤ height=16
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 21:22 wysłana przez NNN »