Mam podejrzenie, że Janeczek nie operuje j. polskim w stopniu zaawansowanym i używa translatora. Stąd ten ciąg liter.
Traktuje nowomowę organizacji na serio i staram się ją parodiować podciągać do granic absurdu.
Jehowa powtarzany bez konnica przyjaciel tak jehowa i dzięki jehowie przez jehowę.
Drażni to osoby w organizacji mocno i uważają że to bełkot, jehowa tak nie mówi jehowa to prostolinijna rozmowa.
Tak długo jestem poza sektą że zlewa mi jehowicki bełkot, tak to wygląda jak was drażni to słabo, jeżeli nie zamierzacie wrócić do jehowy.
Można i normalnie ale zostanę przy swoim, tak normalnie 1 raz na próbkę.
Byłem w gośćcach z okazji świąt prawosławnych, i akurat w zboże był mówca z Nadarzyna ciekawe jak działa indoktrynacja prosto z centrali.
Sobota 1 wykład połączony z wyżerką na sali, zaczął że to dzięki braciom którzy go zaprosili będzie po pokarmie duchowym wyżerka w postaci ciast naszych sióstr.
Powiedział że problemy jakie wskaże w wykładzie, to nie są te przekazane przez starszych ze zboru żeby skorygować miejscowych braci.
Ale ogólne od braci usługujących żeby zbory były mocniejsze i służyły poprawniej Jehowie.
Użył w modlitwie że dziękujemy naszym braciom z ciała kierowniczego za ten pokarm, nie wszyscy u nas to w modlitwie wstawiają, a to chyba nakaz z centrali.
Teokratyczna ciekawostka, raj i jak go sobie wyobrażamy czy mamy ulubioną ilustracje z rajem z literatury.
A może mamy wydrukowaliśmy sobie i patrzymy na nią codziennie umacniając swoją nadzieje, pociągnął też temat lewka ale nie mogę tego w normalnym tekście.
Tak można tylko po co udawać ja ich tak męczę, nie czytajcie jak nie rozumiecie całość na raz bo to są zdania żeby wk....ć tych pod wpływem orga ich bełkotem z tematu na temat od czapy.
Jestem absolwentem TSSK i tak mam tak jehowa szkoli, was wersetami nie nękam ale w realu ci od borga Jana 10, 16 obrywają i tłumacz się takiemu doktorowi z TSSK jak ja, mówię droga przez mękę z jehową oczywiście.
Nie przejmujcie się jak macie naloty że tam był sens nie ma ani krzty, to po latach przychodzi.
Rozmowy szczere uczciwe z tymi w sieci borga nic nie dają, trzeba nimi wstrząsnąć bezmiarem głupoty sięgającej dna.
Jehowa twórca wojny sprawiedliwej jak w armagedonie najlepiej zabijać dzieci, czy palone ciała będą jehowie sprawiać miłą woni, no dzieci może skończę to próbka czym ja ich traktuj.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Borg_(Star_Trek)