Tam komentuje niejaki "jerzy kukułka" jak nic to trampek Poczytajcie jaką mi dał odpowiedź, na mój komentarz, że wrogiem śJ są ich stare publikacje.
"jerzy kukułka
2 godziny temu
Posłuchaj katolicki czy protestancki czy chooy wie jaki wieprzu - Świadkowie Jehowy badają Biblię i póki co oni są najbliżej prawdy czyli tego co JEHOWA zawarł w Biblii.
Ty debilku niedługo do piachu i zdechniesz jak typowy robak. Teraz debilku w jakiej strukturze jesteś ? Tęczowej ?
Oni są bardzo rodzinni, tam możesz teraz pewnie nawet i kozę dymać albo swoje bękarty. Pochwal się, świrze , buhahahaha"
Jest ciąg dalszy. Teraz to już wiem że to trampek.
"jerzy kukułka
2 godziny temu
@michal0604 Posłuchaj, odstępcze ścierwo. Ja nie jestem żadnym Świadkiem Jehowy. Każdy kto szuka prawdziwego Boga czyli JEHOWY to będzie czytał Biblię a nie internetowe szambo.
Ty katolicki wieprzu żyjesz tylko tym co czytasz na forach a nie tym co jest w Biblii.
A teraz debilu katolicki jazda do proboszcza, bierz od niego w usta i ucałuj truchło na pogańskim krzyżyku w świętego napleta."
i jeszcze...
"jerzy kukułka
2 godziny temu (edytowany)
Te, skarżypyta i donosicielu, odstępcze ścierwo, tak cię boli prawda o was ? Jesteś tylko zwykłym wieprzem taplającym się w błocie albo zwykłym psem, tarzającym się we własnych wymiocinach.
Nie podobają ci się moje komentarze to wypi***aj , moherowe ścierwo na wasze debilne forum.
JAM JEST TRAMPEK, PAN TWÓJ I BÓG TWÓJ, MOHEROWE ŚCIERWO."[/b]
Ten pożal się Boże jerzy kukułka!
Nigdy chyba nie zrozumiem tego typu osobowości, wypowiedzi i zachowań.
To musi być strasznie sfrustrowany facet.
Taki i inny styl pisania dużo mówi o osobie z psychologicznego punktu widzenia.
Wypowiadanie się właśnie w taki sposób, to tylko i wyłącznie świadczy o niej samej.
Ile złości, ile agresji i przemocy się tam wylewa, po prostu ociekające z wody ręczniki.
W życiu w kręgu wśród swoich znajomych nie chciałabym mieć kogoś takiego.
To naprawdę trzeba nie mieć po kolei klepek w głowie, żeby takie obraźliwe teksty pisać.
To trzeba mieć sadystyczno-psychopatyczną przyjemność, żeby to tak namiętnie robić.
Nie zaglądam na inne fora, ale bardzo często czytam komentarze pod różnymi nagraniami na you tube.
I naprawdę są tam bardzo merytoryczne wypowiedzi, bez obrzucania się błotem.
W większości przypadków.
Wypowiedzi, z których można się również czegoś nauczyć.
I nie koniecznie zgadzające się z opinią innych.
Gość niby staje w obronie śj.
Tylko, że styl jakiego używa, to raczej im więcej szkody niż chwały przynosi.
Zajrzałam na kanał tego gościa z tym jego filmem broniącym śj.
Jest tylko to jedno nagranie i nic dalej, żadnej papki, jak to napisała PPJ.
To gdzie reszta argumentów na obronę tej świętej jw.org?
Zapału zabrakło, czy pana Mariana Jehowa spalił ogniem, za dotknięcie odstępczej braci?