Napewno mają rację, ale dobrze nie wszyscy te rację wierzą, bo przecież wszyscy się na tym padole nie zmieszczą po armagedonie. Po drugie, gnój na polu też jest potrzebny. Pod pomidory chociażby. Widocznie dobry😳 i sprawiedliwy bóg jehowa nie ma innego pomysłu na urzyźnienie gleby.
Ukraińcy zapraszają do siebie Ruskich w tym samym celu, więc może coś w tym jest?
Pytanie poco żyje jest już wyzwaniem😲😳wartością 😲😳wystarczającym 🤓🤣🤣🤣🤣??
Brzmi również mądrze jak, zesikał się goły, na rogu stodoły.
Zapewne ten goły to tak z braku czasu przy tej stodole. Ludzie tak mają. Nie wszyscy, no ale...
Czasem tylko myślę, że można pogadać. W tym "po co żyję" taki goły znajdzie dla siebie na przykład "czy się ubierać"? Inny czy wierzyć w Boga i takie tam. Nie siliłem się tu na jakieś mądrości tylko to były sorki dla każdego kto coś do mnie napisał, a ja nic.
Najprawdopodobniej może mi zabraknąć czasu, ale równie dobrze nie będzie nic do dodania jeśli mnie Gwałcidusza do tego nie przygwałci
No nie ma tu z czego łacha drzeć. Inwokacji żadnej nie pisałem.
Wiesz Kredku... nie przedstawiłeś się, tylko od razu zacząłeś kontakt z forum zadając pytanie. Stąd mogło mi się pomylić to i owo
Jak to miło, że nie mając czasu chcesz go poświęcić na wczytywanie się w forum!
Zapewne jesteś na nim pierwszy raz, nigdy nie byłeś Świadkiem, ale studiowałeś z nimi jako zainteresowany
kredek jestem. Cóż tu więcej dodawać. Historia jak wiele w necie w tym i tutaj. Nie ma się tu czym za specjalnie chwalić bo jeszcze Matylda zacznie mnie tu przygwałcać wizjami golasów na rogu stodoły
Czytuję to forum od czasu do czasu. Może potrzeba duszy poczytania czegoś innego niż tylko jw.org przygwałca mnie skuteczniej niż Gwałcidusza i Martyla razem? Tak więc czasem ten czas znajduje.
Witam zatem wszystkich, miejmy to już za sobą. Postaram się znaleźć czas dołączając do innych tematów. Ten tutaj potraktujmy jako przywitanie.
Kredek, a jakie Bóg ma imię?
I czy Jezus jest Synem Jehowy?
Z tego co tu czytałem na forum bóg ma na imię jw.org.
Czy Jezus jest synem jw.orga? No chyba tylko za sprawą ducha świętego.