Technologu,Kyuubi pisal o HIPOKRYZJI sj,a ty sie czepiasz chlopaka i jestes nieprzyjemny.Jak nie masz nic do powiedzenia i temat cie nie interesuje, to nie pisz,bo jak zaczniemy czepiac wzajemnie i tworzyc atmosfera staje sie nieciekawa.Mam nadzieje ze zrozumiesz,a jesli nie,to niepotrzebnie odszedles od sj.Przepraszam ze sie wtracilem ale za duzo jest na forum czepiania,przytyow i osmieszania watkow innych.
Przeczytaj wątek od początku. Kyubi napisał na początku, że SJ czepiają się KK i zdjęcia przestawiają tylko KK. Więc informuję jeszcze raz jaki jest sens mojej wypowiedzi:
1. Zdjęcia nie przedstawiają tylko KK, ale ogólnie wszystkie kościoły chrześcijańskie, lub które zwą się chrześcijańskimi czy katolickimi.
2. Żadne z tych zdjęć nie jest nie prawdą, jeśli chodzi o fakt i sens, który przedstawiają.
3. Nie rozmawiamy o tym, że CK mówi, że fakty o SJ to kłamstwa.
I teraz odwróć temat. W katolickim czasopiśmie pojawiają się fakty na temat SJ, zmienne nauki, ostracyzm itp. przedstawione w negatywnym świetle.
Nikt rozsądny z SJ tych faktów nie podważy, będzie podważał negatywną opinię autora tekstu.
PS. Nie mów mi gdzie mogę, gdzie nie i czy mam pisać czy nie. Mam coś do powiedzenia i właśnie to zrobiłem.