(mtg):
Jak Nam wiadomo co można spodziewać się po (Ww) mam na uwadze tych, którzy zrozumieli ich przebiegłą taktykę działania i w pełni są świadomi takiej sekciarskiej manipulacji, jak określają ''ataków napastowania'' poprzez ''odstępczuchów'' w przesłanym powyżej materiale wobec zmanipulowanych nieszczęśliwych ludzi.
Doskonale rozumiemy takie bezwzględne posunięcia, przecież kiedyś byliśmy tam, również tak myśleliśmy i uważaliśmy powiem mocno i dobitnie, że ck(Ww) naprawdę kierowane jest D.Św od samego Jehowy.
Sam osobiście tego doświadczyłem, kiedy wspominano w Grodzie Kraka o odstępcy z Sudetów, byłem wstrząśnięty, że taki człowiek tak może poniewierać, wyszydzać zadawać kłam ck(Ww).
Uważałem ich prawie za pewną nazwijmy to ''Świętość''namaszczonych duchem poprzez samego Boga-Jehowę, miałem tak głęboką wiarę w wykładnie ck(Ww) opartą na Biblii, że pod takim wpływem postanowiłem spożywać chleb i wino podczas uroczystości Pamiątki jaką propagują sJ.
Uważałem tych, którzy wypowiadają się przeciw ''niewolnikowi w.. i r...'' są istnym namacalnym dowodem działania samego Szatana - wroga Jehowy.
Natomiast, kiedy poprzez czysty zbieg okoliczności natchnąłem się na pewną wypowiedź i materiały - o dziwo pewien osobisty szok !!, to uświadomiłem po dalszym analizowaniu podobnych materiałów stwierdzając, że to czysta ściema i doskonała manipulacja ''ośmiu wspaniałych'' za wielkiej wody.
Byłem tak wstrząśnięty, zażenowany taką manipulacją, że po wnikliwym badaniu dotyczące sekty(Ww), stwierdziłem i publicznie oznajmiłem odejście z tego ugrupowania religijnego (pisząc list o wystąpienie z sekty do Nadarzyna).
Obecnie jak wiadomo czytającym TO FORUM, jest widoczne jakie mam stanowisko wobec (Ww) a zarazem do biblijnego Boga - powtórzę dla TYCH co nie wiedzą mianowicie:
BIBLIA - to stek, zbiór Żydowskich myślicieli na przełomie wieków przed Chr. a sam Jehowa to imię wymyślone poprzez samego C.T.Russella w XIX w.
Dlatego wypowiadam się mocno na Forum, że BIBLIA to: ''Księga Legend'' a Jehowa to w rzeczywistości sam Szatan, gdzie w wspomnianej ''Księdze Legend'' rozdzielono na dwóch przeciwników wobec samych siebie - może to gorszyć jak również szokować!! wzbudzając niesmak takimi osobistymi wypowiedziami wobec poniektórych czytelników tego Forum, ale takie jest moje odczucie i zrozumienie ów tematu.