Taki był wpis o 73 latach Sławomira drugi wpis mówi o 65latach czyta się trudno na Facebook rozwijanie jest też zdjęcie zamieszczę wpis nie wiem jeszcze jak dokładać pliki spróbuje. Jak nie będzie zdjęcia to się nie udało forum podobne do samochodowego tylko nowsze i dużo funkcji mi nieznanych.
za zmieszanie przepraszam
Odpowiedz21 godz.
Dawid Dawid
Autor
Administrator
Byliśmy dzisiaj na WAWELU jak zwykle, wstąpiliśmy na cmentarz Sławomira. Ma piękne kwiaty i piękny pomnik: pozostanie w pamięci. Ciche miejsce, śpiew ptaków, 10 minut od WAWELU - oczekuje na zmartwychwstanie. Pomimo nieznanych złych MOCY (bo jakże inaczej logicznie można to nazwać) dotarliśmy na cmentarz: przed cmentarzem z 15% do 0% nagle rozładował mi się telefon, pożyczałem od córki. Na cmentarzu akurat przy wejściu była pewna kobieta, dosyć tajemnica, która opowiedziała szczegóły pogrzebu - szukając jego grobu, myślałem, że nie znajdę. W ostatniej chwili córka powiedziała, a może to jest tamten grób: tak, to był ten grób. Sławomir Sobociński miał 65 lat i duże poważanie w swojej rodzinie. Niechaj pozostanie w pamięci u wszystkich poszukiwaczy Prawdy. Jego grupa jest wstrzymana, ale wszystkie posty są zachowane i będzie na pamiątkę
https://www.facebook.com/groups/789169004431439 Nieważne kim był SŁAWOMIR, to jednak bardzo wiele przyczynił się do lepszego zrozumienia prawd z BIBLII - dziękuję. Gdyby ktoś chciał go tam odwiedzić, to od wejścia z cmentarza idziemy prosto do końca i w lewo, opodal drzewa jest grób.