Roszada a dlaczego zamykać wątek?
on jest bardzo ciekawy to co najciekawsze to sam fakt wytoczenia powództwa i powództwo.
I bardzo chciałabym i zadawać pytania i czytać odpowiedzi i kibicować głównym bohaterom
Ja osobiście tez często nagrywam ludzi - głownie urzędników lekarzy itd ponieważ jest to skuteczny sposób zmuszania ich do powstrzymania się od kłamstwa i działania zgodnie z prawem
[bSkąd wiem, że mi wolno[/b]
Artykuł 6
Zgodność przetwarzania z prawem
1. Przetwarzanie jest zgodne z prawem wyłącznie w przypadkach, gdy – i w takim zakresie, w jakim – spełniony jest co najmniej jeden z poniższych warunków:
a) osoba, której dane dotyczą wyraziła zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w jednym lub większej liczbie określonych celów;
b) przetwarzanie jest niezbędne do wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy;
c) przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze;
d) przetwarzanie jest niezbędne do ochrony żywotnych interesów osoby, której dane dotyczą, lub innej osoby fizycznej;
e) przetwarzanie jest niezbędne do wykonania zadania realizowanego w interesie publicznym lub w ramach sprawowania władzy publicznej powierzonej administratorowi;
f) przetwarzanie jest niezbędne do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora lub przez stronę trzecią, z wyjątkiem sytuacji, w których nadrzędny charakter wobec tych interesów mają interesy lub podstawowe prawa i wolności osoby, której dane dotyczą, wymagające ochrony danych osobowych, w szczególności gdy osoba, której dane dotyczą, jest dzieckiem. Akapit pierwszy lit. f) nie ma zastosowania do przetwarzania, którego dokonują organy publiczne w ramach realizacji......
Nie wiem czy nagranych i Towarzystwo boli sam fakt nagrania czy tez powiedzenie nagrania na YT
NAd czym musisz się Alku zastanowic?
Nad tym które z wymienionych punktów ust 1 artykułu 6 odnoszą się do Ciebie i Twojej sytuacji
Musisz prawnikowi opowiedzieć o całym kontekście zamieszczenia nagrania na YT
Ze interesujesz sie ta tematyką ze prowadzisz kanał i nie czerpiesz z niego korzyści finansowych a jak czerpiesz to jakie (ale lepiej żebyś nie czerpał) ze wielokrotnie poświęcałeś czas i pieniądze w celu demaskowania procederu jakim są KS
Prawnik powinien sie zapoznać z tym procederem by skutecznie przedstawić go Sądowi i wyjaśnić na czym polega obrona interesu Roberta i wszystkich innych osób które zostały poddane ksom. Przede wszystkim jaką karę nakładają ksy - pozbawienie kontaktu
Jeśli to nie spowoduje oddalenia powództwa to może przynajmniej doprowadzi do zmniejszenia kary
Dziwi mnie ze pozew dostaliście od komornika. od komornika dostaje się go wtedy gdy już wyrok jest do wykonania, W Polsce tak z znienacka to można w postępowaniu nakazowym dostać wyrok bo w sadzie nakazowym w lublinie jest burdel
Pisma dostaje sie z sądu a w takiej sprawie to ze trzy rozprawy powinny być i na każda z nich powinno przyjść wezwanie .........dziwne to