Z darmochy to każdy chętnie korzysta, siedzi na forum, które ktoś założył, ktoś musi doglądać, ogarniać i pilnować. Sierdzi, pierdzi w stołek bo panisko. Gdy pojawią się jakieś materiały do wglądu, ciekawostki, tak być musi, toooo należy się każdemu jak psu buda.
Jednak żeby dać coś od siebie to nie ma chętnych, zaraz by się chciało zarobić. Za to żeby się dop...ć to już co innego. To wolno wszystkim, tu wysyp znawców i autorytetów mamy niczym ..... po pielgrzymce warszawskiej w pod częstochowskich lasach.
Kiedyś z radiem Zet brałam udział w akcji na rzecz chorej dziewczynki, robiłam to bo chciałam, nie dla zysku czy sławy. Znajoma wyraziła swoje zdanie...że ludzie nie mają wstydu, tak żebrać ... Odpowiedziałam jej, żeby ratować własne dziecko gdyby zaszła taka potrzeba chodziłabym od drzwi do drzwi i prosiła o wsparcie. Ona nie, bo honorowa.
Jaki los bywa przewrotny, w ubiegłym roku pani zbierała na leczenie córki i przez fundację i zbierała też indywidualnie. Wrzuciłam jej, ale nie odmówiłam sobie zapytać...a pamiętasz...?
Oby Wam nikt nigdy nie wypomniał...a pamiętasz?
Wracając do tematu. Portal Robert Brzoza zamieścił artykuł o pedofilii u świadków i odnośnik do Przerywamy milczenie.
https://robertbrzoza.pl/najlepsze-wiadomosci-dnia