Wydaje mi się, że problemem nie jest to, że umieszczasz filmiki dotyczące innych wyznań,bo to może być zaczątkiem ciekawej dyskusji, ale to co wypominają Ci tutaj, że niewiele wiesz o sj. I to wyglada z naszej strony tak, że wrzucasz jakiś filmik od czapy i zadajesz bardzo podstawowe pytania dotyczące organizacji, świadczące o Twojej ignorancji w temacie. Żeby zacząć jakąs merytoryczną dyskusję przygotuj się najpierw do niej dobrze. Taka moja rada.
Dzięki za cenną uwagę. Nie ukrywam tego, że z tematu ŚJ nie jestem specjalistą, choć doktrynalnie wiele korzeni mają podobnych do mormonizmu. I nie w tym jest problem. Ogłolnie (i to mówię szczerze) pisało do mnie wiele osób z tego forum, które z niego odeszły, że odeszły poprzez atmosfere jaka tutaj panuje. Sam pewnie zauważasz, że na tym forum jest grupa "pierdzących w stołki" wszechwiedzących, którzy jak stwierdził bez kultury WIDZĘ MROKI mogą sobie robić co chca bo jest to ich forum. I to jest najpoważniejszy problem. Myśląc zdroworozsądkowo
1. Nie jest to forum zamknięte (więc może wejść tu każdy)
2. Są działy dotyczące innych religii (więc filmy dotyczące innych religii niż ŚJ umieszczam tam)
3. Nie umieszczam postów wulgarnych i obrażających kogoś
4. Nie mienię się być znawcą ŚJ
więc o co chodzi. Nemo napisał, że wyświetlają mu się żółte zaznaczenia, że wywieszam posty z orgiami, seksem itp. To mam pytanie ile na tym forum wywiesiłem procentowo filmików o ŚJ i mormonach (mających wiele podobieństw)? a ile o seksie i które wywiesiłem w nieodpowiednich działach? KONKRETNIE procentowo. Jeśli Nemo nie podoba ci się że wyświetlają ci się żółte znaczniki że umieszczam coś w dziale dotyczącym innych religii, to zrób tak, żęby ci się nie wyświetlały zaznaczenia, że ktoś coś umieścił w innych religiach i po problemie. Nie podoba ci się nie zaglądaj do tych działów. Proste.
Natomiast żałosnym jest, że pomimo tego, że nie łamię zasad ani regulaminu forum próbuje mi się narzucić jakiś styl. Powtarzam. Nie jest to forum zamknięte, i filmy umieszczam w odpowiednich działach. Jeśli komuś nie pasuje niech nie zagląda do innych działów. Ponawiam pytanie zanim ktokolwiek cokolwiek zacznie sapać: ile na tym forum wywiesiłem procentowo filmików o ŚJ i mormonach (mających wiele podobieństw)? a ile o seksie i które wywiesiłem w nieodpowiednich działach?