W Piątek Władze Australijskie wdarły się do miejscowego Betel, zażądano dokumentacji, jest prowadzone śledztwo o charakterze kryminalnym Informacje będą napływać w miarę upływu czasu.
https://testimonidigeovaconsapevoli.blogspot.com/2019/08/perquisita-la-betel-in-australia.html?fbclid=IwAR1QzYNfPyYg6O5AQLwoSG25OAUEScQw73CqC-Zhw4ouEQuNbVgvirE5ovE
bardzo ciekawe są komentarze
i jak się za dupska im biorą to palenie dokumentów z komitetów sądowniczych
https://jwleaks.org/2019/08/29/australia-newly-registered-jehovahs-witnesses-legal-entity-issues-elders-letter-to-destroy-records/?fbclid=IwAR1I1tIeLkX2UhUYyfI0nPymS8V-mpRjsvVhjbP444MmvaBB2MSfsGBEovE
zaznaczenie dodałem
Rewelacyjne są te informacje, szczególnie ta "przestępstwa o charakterze kryminalnym", biorą im się za dupę i bardzo świetnie

, stare oleśne pomarszczone tetryki.
Zastanawia mnie jedna kwestia, w Polsce, czyli naszym kraju, tyle akcji informacyjnych przeprowadzonych min, pod stadionami, pod biurem głównym w Nadarzynie i media milczą, nawet te żydzi żądzą Polską to już fakt, który nie ulega dyskusji.
W regulaminie naszego forum też jest co najmniej dziwny zapis.
Punkt 13: cytuj "Podobnie nie jest dozwolone propagowanie treści
powszechnie uznawanych za teorie spiskowe. Dozwolone jest nawiązywanie do takich tematów, ale jedynie w kontekście rozmów bezpośrednio związanych z celem forum."
Co to znaczy powszechnie uznawanych za spiskowe?
Kto w ogóle wymyślił ten termin?
Komu przeszkadza obnażanie prawdy, przedstawiania faktów takimi jakimi są, a konsekwencji "rządzący", rzucają tekstem: " to teoria spiskowa"
To forum można zarzucić tak zwanymi teoriami spiskowymi, które z czasem okazały się faktem.
Czy ktoś kto wcześniej piał: " to teorie spiskowe", wycofał się i powiedział wszem, przepraszam, myliłem się.
Nikt, tak się ogłupia naród.
Polecam pozycje: "Ręce precz od tek książki", " Bestie końca czasów", "Bogowie Edenu".
Tak w ogóle to polecam na Youtube posłuchać, Artura Lalaka oraz Grzegorza Skwarka.
Ruda woda, trzymaj rękę na pulsie.
To info które zapodałaś, to rewelacyjne wiadomości dla zainteresowanych, a mam już takich, którzy wyrazili chęć czytania nowości w tym temacie, gdyż z kompa nie korzystają.
Brawo

Pozdrawiam