Mozna miec ubaw w tym wątku :-))))
Światus wszyscy mi cię odradzaja.....czym podpadłes? Przyznaj się jak na spowiedzi :-))
Takajaja, zanim Ci odpowiem, napiszę jeszcze słowo do Niezapominajki.
Droga Niezapominajko, nie wzięłaś pod uwagę, że wilk może być najedzony, a owca głodna... Wtedy biada! wilkowi, taka owca może go zjeść z ogonem

Zwróć również uwagę, na jakim forum się znajdujemy. W owczej skórze może kryć się wilk, a wilk, to tak naprawdę przebrana owieczka...

I ostatnia sprawa. Co ze mnie za Casanova, skoro "już na samym początku się odkrywam"? Prędzej amator włoszczyzny...
Takajaja,
żaden rozsądny człowiek nie daje posłuchu plotkom wyssanym z brudnego palucha, w dodatku nie wiadomo czyjego.
O wy! którzy stajecie na drodze do szczęścia Takajaja i Światusa, czy uświadamiacie sobie, że paluch, to duży palec u nogi?!!

Dlaczego odradzają?
Myślę Najdroższa, że Niezapominajka chce Cię zniechęcić, żeby mieć mniej konkurentek. Z pewnością już dawno mnie sobie upatrzyła i chce mnie mieć tylko dla siebie. Takie jest moje obecne zrozumienie...

Takajaja, oczyma wyobraźni widzę Cię siedzącą na ławeczce w parku. Karmisz wiewiórki, a ciepły letni wiatr rozwiewa Twoje włosy. Cudowny widok.
Spoglądasz na zegarek, wyjmujesz telefon i wystukujesz numer.
Dzwonisz do mnie. Odbieram. Uwielbiam słuchać Twojego głosu, brzmi jak szmer strumienia w upalny dzień. I tym głosem, którego mógłbym słuchać całe dnie, mówisz;
- No gdzie jesteś?! Długo jeszcze mam na ciebie czekać?!!

PS. Napisz do mnie coś romantycznego. Zrobiliśmy pierwszy krok, czas na następny. Podlewajmy ten wspaniały kwiat naszej przyjaźni, niech rozkwita