Światus, abece, jeżeli nie wiecie, co to za ideologia się kryje za tymi ludźmi to szkoda gadać. Jak goście z ISIS by zrobili program o pedofilach wśród śJ to też byście go promowali? Ci ludzie są niebezpieczni i chorzy na nienawiść do wszystkiego, co nie ma poglądów zbieżnych z ich poglądami. Pewnie, że nie prześladują, bo nie mają jeszcze takiej władzy. Ci goście promują obłęd i nienawiść nie popartą niczym innym niż magicznym myśleniem. Jak chcecie promować takich ludzi to wasza sprawa. EOT w tym temacie. Widzę, że administracja forum nie ma problemów z tym, aby promować tu takie g ó w n a, a więc się już nie odzywam.
Chwileczkę, chwileczkę.
Z czym Ty tu wyjeżdżasz.
Moze nie manipuluj.
Nie oskarżaj np. mnie i nie nakierowywuj tematu wątku i ludzi czytających ten wątek w zle odbieranie np. mnie, że wpadł mi w oczy wywiad nt. ŚJ, akurat na kanale internetowym do, którego czujesz osobisty wstręt.
Do czego zmierzasz?
To Forum nie jest do siania nienawiści, do czego ja osobiście się nie poczuwam!
Jak widzę, Ty tu "coś siejesz".
Chcesz szerzyć polityczne spory, to poszukaj miejsca do takich zachowań!
A nie na tym Forum!
Zgłaszam Twoj powyższy post do Administracji!
Terebint! Człowieku!
Co Ty wyprawiasz! Nikt tu nie promuje kanału Media Narodowe!
Jest tam wywiad ostrzegający społeczeństwo przed niebezpieczeństwami zagrazajacymi w wyniku działania sekt i
innych ruchów religijnych w tym też ŚJ!
Gdyby ten wywiad był na jakimkolwiek innym kanale, czy w mediach głównego nurtu, a by się mi napotoczyl, to też czuję zobowiązanie się nim podzielić.
Do czego to dochodzi?!
Jeszcze raz Terebint!
Ja osobiście nie promuje na tym Forum żadnego kanału, ani MN, ani "tych ludzi"!
Nie życzę sobie w moim kierunku takich insynuacji!
Mnie Twoje polityczne zapatrywania nie interesują.
I teraz koniec tematu, tego, który wywolales.