Witajcie kochani Bracia i Siostry
Wszyscy pochodzimy od Adama i Ewy wiec jesteśmy braćmi i siostrami
Jeszcze raz witam wszystkich tych którzy potrafią myśleć logicznie, wyciągać wnioski i dyskutować mimo różnicy w poglądach, jestem tu , ponieważ szukam kogoś kto pragnie czytać i dyskutować o Biblii, zależy mi na poznaniu kogoś dla kogo Czytanie Biblii jest niczym hałst powietrza a rozmowa o jej zawartości niczym posiłek.
Jestem sam i mimo, ze "mam grupę" z która czytam Biblie to nadal czuje sie samotny ponieważ "spotykamy" sie tylko online na czytaniu Biblii a t stanowczo zbyt mało by "stać w pionie" w tym zwariowanym świecie. Mówiąc krótko szukam bratniej duszy najlepiej z Krapkowic lub bliskiej okolicy.
PS.
Mogę podać maila i inne dane kontaktowe bo nie mam nic ani do ukrycia ani do stracenia wiec gdyby ktoś chciał nawiązać kontakt to proszę tu o posta - odpisze przy następnej obecności, nie wiem kiedy bo bywam tu rzadko a dopiero dziś ( a raczej wczoraj ) sie zalogowałem aby napisać tego posta .
Z pozdrowieniami dla wszystkich szukających Boga i tych którzy już go znaleźli ex św Jehowy a dziś wolny chrześcijanin