Jestem w szoku.
Czy wy nie znacie angielskiego? Tytuł filmiku black mass czyli czarna msza. Włączcie sobie w takim razie napisy na youtube i zobaczcie co ten osobnik mówi na początku.
Bierze kielich symbolizujący krew Jezusa i mówi, że chce wznieść toast za ofiary pedofilii, transfuzji i shunningu.
Obojętnie jakie ma argumenty, ten wstęp dyskfalifikuje tą osobę.
A, że na forum są osoby, które to pochwalają? Jestem zniesmaczony.
Proszę administrację o usunięcie mojego konta. Decyzja jest ostateczna i nieodwołalna.
Wskaż konkretnie, kto pochwala.
Moze zdążysz takie osoby wskazać wraz z cytatem, zanim Twoje konto zostanie usunięte na Twoje życzenie.
Coś może byś tu i zinterpretowal według swego postrzegania, może błędnego?
Kto napisał jednoznacznie, coś w tym stylu "bardzo dobrze ten człowiek postąpił".
A gdyby nawet ktoś pochwalił jednoznacznie, to nie może uważać inaczej, wyrazić siebie na te chwile inaczej niż Ty, lub inni?
Problem, którego kreatorem i sprawca jest WTS, jest złożony, a ten człowiek odpowiada sam za siebie i za tytuł swojego filmu, i za udostępnienie go w sieci .
Dla sJ i tak jesteśmy "śmieciami", gnojem na polu, psami, które wracają do swoich wymiocin, chorymi psychicznie, mamy zniszczone rodziny ostracyzmem, dzieci molestowanie i gwalcone, teraz jako dorosłe osoby żyją z tym pietnem.
To zniesmacza.
Nie wtlaczaj w ludzi poczucia winy, dlatego, że w ogóle komentują, komentują inaczej niż Ty, że mają argumenty w tym argumenty biblijne, z publikacji ŚJ oraz argumenty dotyczące ostracyzmu, gwalcenia i molestowania dzieci przez pedofilów świadków J. a które Ty zamiotles pod dywan.
Za zadawanie pytań, myślenie, komentowanie, nie będę poczuwac się do winy!
Zdyskwalifikowales tego człowieka na wstępie obojętnie, jakie ma argumenty, i ok Twoje prawo myśleć i wyrażać siebie.
Pozwól innym też korzystać z tego prawa.
Ani nie pisze ja osobiście, że zrobił dobrze, ani nie pisze, że zrobił źle.
Argumenty są istotne, tak ja rozumiem.
Wolno mi.
Nie zniesmacza zachowanie braci obsługujących uroczystość?
Tu cicho sza.
Jeżeli takie zdarzenia występują, jak w filmie to niech "wykwalifikowani do każdego dzieła dobrego" ogarna temat i zachowują się w sposób grzeczny i kulturalny, bez przejawów agresji.
Niech się tym zajmą w Biurach Oddziałów, albo nawet i przede wszystkim w siedzibie cielca w USA.
PS.
Nie znam człowieka, nie wiem, czy był ofiarą pedofila w zborze ŚJ.
Moze był, może nie był.
Moze ktoś mu bliski był taka ofiarą.
Moze stracił rodzinę, może nie.
Moze ktoś mu bliski stracił rodzinę przez ostry ostracyzm jaki stosują ŚJ.
Moze nie.
Moze przez zakaz ratowania życia stracił kogoś bliskiego.
Moze nie.
Moze stąd jego zachowanie podczas uroczystości, może nie.
Ja osobiście nie dyskwalifikuje, tego człowieka.
Nie znam go.
Znasz angielski, to się dowiedz dlaczego tak postąpił.