Chcę jeszcze dopowiedzieć, że Grupa mogłaby łączyć miejscowości oddalone od Głogowa nawet do 30 km i tym samym mieszkańcy Polkowic, Rudnej, Wschowy, Sławy i Nowej Soli również są zapraszani!
CytujChcę jeszcze dopowiedzieć, że Grupa mogłaby łączyć miejscowości oddalone od Głogowa nawet do 30 km i tym samym mieszkańcy Polkowic, Rudnej, Wschowy, Sławy i Nowej Soli również są zapraszani! A Wolsztyn czy Mochy to co?Kto ma ich wspierać, Głogów czy Poznań, a może Śląsk, bo to który już robi
No i stało się coś złego zaczęłam Wam zazdrościć, a zazdrość to zła towarzyszka jest
Cytat: szczebiotka w 16 Kwiecień, 2015, 21:42No i stało się coś złego zaczęłam Wam zazdrościć, a zazdrość to zła towarzyszka jest Jak przyjdzie czas, to dam znać, a wówczas wsiadasz w pociąg i .... do Głogowa!
Cytat: Skarbnik w 16 Kwiecień, 2015, 22:18Cytat: szczebiotka w 16 Kwiecień, 2015, 21:42No i stało się coś złego zaczęłam Wam zazdrościć, a zazdrość to zła towarzyszka jest Jak przyjdzie czas, to dam znać, a wówczas wsiadasz w pociąg i .... do Głogowa! To jeszcze musze sprawdzić gdzie to jest hi hi :-)
To ja na miesiąc musiała bym wyjechać, bo przy okazji musiała bym odwiedzić Łódź, Częstochowe i okolice, Tychy i parę innych miejsc ;-)
Cytat: szczebiotka w 16 Kwiecień, 2015, 22:52To ja na miesiąc musiała bym wyjechać, bo przy okazji musiała bym odwiedzić Łódź, Częstochowe i okolice, Tychy i parę innych miejsc ;-).... o to całe tourne po Polsce musisz planować ... ale po co tak się ograniczać ... z Głogowa do Berlina to rzut beretem, a miasto warte odwiedzenia, szczególnie w dniu 9 maja, razem z Wilkami Putina?
Witam serdecznie, nie wiem od czego zacząć. ..