Na zgromadzeniu był punkt,jak ojciec zachęca syna,żeby nie kupował nowego telefonu komórkowego,a oszczędzone pieniądze wrzucił do skrzynki. Bracia Starsi w zborach: jak teraz się czujecie? Młodzi ŚJ,teraz macie wymówkę aby zatrzymać swoje kieszonkowe. Przypomnijcie rodzicom i starszym w zborach,aby najpierw zachęcili CK do dania dobrego przykładu. Hipokryzja!
Manipulują starszymi ludźmi,którzy nie dojadają,a sami co robią???
Czekam jak na BRUD Castingu, pojawi się, a jakże inaczej, Lett Steven zresztą i powie: " To fotomontaż, my nie mamy pieniędzy, mamy skromne kieszonkowe".
Przecież w sprawie pedofilii też się wypowiadał, kto? Steven Lett, że absolutnie ten problem u nich nie występuje, TO WYMYSŁ WSTRĘTNYCH ODSTĘPCÓW.
Fakty?
On to potrafi, mimika perfekt
, brak mu tylko ciemnych okularów.
Gdyby nie możliwość weryfikacji, na oficjalnych stronach Komisji Australijskiej do spraw pedofilii, może i by im to obeszło.
Zresztą całkiem nie tak dawno, jeden ze starszaków podbił do mnie że oglądam strony odstępców, a ja mu na to, za kogo ty mnie masz, co może powiesz że tego lub tamtego nie mogę czytać lub oglądać? Wycofał się.
Powiedziałem mu, nie, nie muszę się posiłkować stronami "odstępców", bo są oficjalne strony, Komisji przed która zeznawał Geoffrey Jackson, co podrobiony, ktoś odpowiednio przebrany, chyba kpiny sobie robisz ze mnie.
Dobrego dnia