Zgodnie z kodeksem karnym "PAŚCIE" w dzisiejszym systemie, wystarczy powiadomić organa ścigania że komitet grozi nam wykluczeniem ,i potem zabroni kontaktów z rodziną ze znajomymi nie będą oni mogli z nami się kontaktować,a nawet będę musiał opuścić dom,na dowód dołączyć czasopismo,na taki wniosek policja lub prokuratura musi wszcząć postępowanie,
a według paragrafu 15 Paście <art.przygotowanie przed komitetem>taki komitet należy zawiesić
sam jestem ciekaw jak organa będą do tego podchodzić bo nikt w statucie o ostracyzmie nie wspominał
Art. 119. KK i inne ,moim zdaniem warto zgłaszać i nie podawać artykułu od tego jest prokurator
i inni.sam jestem ciekaw jakie będą wyniki
zaznaczenie dodałem, a jak że, sam
Awario inspirujesz mnie do analizowania K.K. Świadków, to jest nowej Paście, mam wydrukowaną i daną do oprawy. To co piszesz jest zasadne i do tego jeszcze przy odwołaniu się do "Powszechnej Deklaracji Praw Człowieka"
:https://www.google.com/search?q=powszechna+deklaracja+praw+człowieka+pdf&rlz=1C1HLDY_plPL793PL793&oq=po&aqs=chrome.0.35i39j69i61j69i65l2j69i57j69i
Oczywiście o ostracyzmie, nikt otwartym tekstem nie napisze, ponieważ jest to sprzeczne z przywołaną Deklaracją, do której szefostwo sekty z Warwick często się odwołuje.
Odwołują się do Deklaracji by chronić swych interesów, a w zasadzie łamią ją i to w całej rozciągłości, nie tylko wobec tych co powiedzieli: "dość kontroli mego umysłu", ale również wobec swych sług.
Łamią zasady w wyżej wskazanej deklaracji w punktach od 1 do 12 i dalej od 16 do 21 co dalej?
Zachęcam do pobrania i wydrukowania sobie, jak kto woli, jest to dobre narzędzie by udowodnić że łamią zasady współżycia społecznego i ktoś napisze że to nie ekstremistyczna sekta.
Podniosłeś ciekawy wątek Awario, dzięki.Więcej takich spostrzeżeń, tu nie chodzi o to byśmy siedzieli pod miotłą i byli cicho, informacja ma iść do społeczeństwa.
Obecnie czekam na strażnicę z Maja 2019, w połączeniu z listem TAJNYM do TYLKO GRON STARSZYCH, dotyczącym spraw związanych z pedofilią,
wyślę ukryte, ale autentyczne praktyki w sprawie pedofilii, stosowane przez tą sektę, to co piszą oficjalnie w strażnicy to jedno, ZASADNICZO JEDNO, ale praktyka jest odmienna, ech całkowicie odmienna, wyślę w liście do odpowiednich organów Państwa.
Że władze nie są świadome ich praktyk, potwierdza przesłuchanie mnie w sprawie jednego z wpisów dotyczących pedofilii.
Napiszę jeszcze raz,
przesłuchujący mnie wyraził zdziwienie, że w przypadku stwierdzenia przestępstwa pedofilii, lub nawet podejrzenia o zaistnienie takowego, pierwsze kroki mają być skierowane do Biura Oddziału, w Polsce do Nadarzyna,
nie do stosownych komórek przygotowanych do ścigania tego rodzaju przestępstw.Co najmniej zastanawiające, z jednej strony uczą co cesarskie oddać mu, a swym działaniem TAJNYM, zaprzeczają temu, a któż to obnaży jeśli nie my? Kto?
A nuż, da się sprawę zamieść pod dywan.
Być może rozpoczną postępowanie w sprawie a potem umorzą.
Niech umorzą, wielość zdarzeń da pogłos a o to idzie, głos ma się roznosić o tej totalitarnej, destrukcyjnej sekcie.