Fundusz albo fundacja. Na początku sprawozdania finansowego jest rubryka "Name of foundation" - nazwa fundacji.
Mi wychodzi, że to jakiś podmiot inwestujący dla WTS.
W którymś z wątków pisałem, że na tym forum będą osoby, których celem będzie, rozwadnianie tematu, spłycanie zagadnienia, przekierowywanie omawianych kwestii.
Cwany wybieg.
oni zapewne nawet nie wiedzą w co inwestują, ech życie.
Będą takie osoby się ''wcinać'' w dyskusję merytoryczną, próbując wykpić argumenty, a jak że inaczej, zrobią to stosownie, w białych rękawiczkach, tak co by się mało kto połapał, chodzi o kwestie właśnie, inwestycji - bardzo niewygodne zagadnienie dla "LORDÓW
" z Warwick, transfuzji krwi, służenia w wojsku w czasie II wojny światowej, różnego dla członków sekty stosowania prawa w różnych krajach ( tu można dać łapówkę by się wymigać od wojska, w innym nie można, żony braci gwałcone, zabierany majątek by w końcu i tak trafić do więzienia) informacja zaczerpnięta z książki BYŁEGO CZŁONKA CIAŁA KIEROWNICZEGO:
" KRYZYS SUMIENIA". czy choćby ostatniej rozdmuchanej sprawy związanej z PEDOFILIĄ.
Ktoś podłapał sprawę i zadziało się.
Boją się tego, utraty wpływów,
bo jeżeli się ktoś temu tak na prawdę przyjrzy, i poukłada klocki na całym globie, to zrozumie i rozdmucha sprawę na cały świat i okaże się, że pójdzie informacja medialna na cały glob z przestrogą, przed tą sektą, na której czele siedzą wyzyskiwacze i oszuści, tego się obawiają.
Nadaszyniak, do Ciebie ukłon, umiesz to robić, posadź w LEOPARDZIE na wieżyczce Geoffreya a przy antenie Letta, wież idzie mi o takie foto, nie wiem jak to określić, prosty chłop ze mnie.Nie podciągną tego pod prześladowania, skoro z telewizji publicznej w kraju po kraju takie info pójdzie, a prokuratorzy krajowi zaczną to skrupulatnie sprawdzać,
ileż to, założyć "KOMISJĘ DO SPRAW SEKT",
rozkładających kraj od wewnątrz.
To samo było z obecnością "MĘDRCÓW" z Warwick w ONZ
Dopiero gdy GUARDIAN sprawę rozdmuchał, się wycofali, też w cichości, a po zborach rozesłali listy z bzdurnymi tłumaczeniami, że uczynili to by mieć dostęp do Biblioteki. BZDURA, każdy śmiertelnik ma do niej dostęp, jeżeli tylko tego chce.
Delegatów na spotkania OBWE też wysyłali, nie wiem jak to jest obecnie, to jak to w końcu jest, układają się z tym światem szatana czy nie? Dla mnie wniosek jest oczywisty.
Pozdrawiam