(...) Wystarczającym wsparciem dla mnie jest gdy wszyscy starają się, by to miejsce było przyjazne dla wszystkich,
w szczególności tych, którzy są tu nowi i próbują się odnaleźć w nowej sytuacji świeżo po wybudzeniu.
(...) Co do całkowitej przebudowy forum - wolałbym tego uniknąć.
(...) Ludzie są przyzwyczajeni do obecnego wyglądu i działania strony.
(pogrubienie moje)
Wchodziłam poczytać inne fora.
I powiem Wam, że na niektórych, to się mocno rozczarowałam.
I to nasze forum uważam za najbardziej czytelne i ułożone, z tego co do tej pory poznałam.
I miejscem, w którym też szybko się można odnaleźć.
I szczerze powiem, nie chciałabym żadnych poważniejszych zmian.
Ta forma mi osobiście odpowiada i lepiej, żeby tak zostało jak jest.
Nie mówię tu o takich "kosmetycznych" zmianach, jak dodatkowe funkcje, które się tu czasami wprowadza.
Bardzo mi ono pomogło uporać się z traumą po odkryciach na temat strażnicy.
Myślę, że dobrze spełnia swoją rolę, jeśli chodzi o wsparcie tych, co szukają prawdy o tej sekcie.
I przy tej okazji ...
... BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ... Którzy technicznie się tym forum zajmowali i zajmują i o nie troszczyli i troszczą, żeby prawidłowo funkcjonowało.
Nie mam pojęcia, jaki to ogrom pracy, bo jestem zupełnym laikiem pod tym względem.
Ale dziękuję wszystkim tym, którzy wkładają tu swój własny czas, wysiłek, kasę i umiejętności, by ono działało.
I umacniało myślenie ludzi nowo wybudzonych, myślących i odkrywających, że ta religia jest czystą manipulacją.
TO MIEJSCE JEST BARDZO POTRZEBNE I DOBRZE, ŻE TAKIE ISTNIEJE.
Wasza praca i wysiłek, napewno nie idzie na marne.
I zapewne uratowaliście życie wielu ludziom, którzy mają kontakt ze śj, albo zamierzali nimi zostać.
Albo spędzili tam szmat czasu, który niestety się już nie wróci.
A my, uprzejmie przyjmujmy wszystkich nowo przybywających, niech czują się tu dobrze.
Jak w rodzinie, znajdując kawałek oazy wytchnienia po bolesnych przeżyciach w poszczególnych zborach.
Pozdrawiam serdecznie.
Całą ekipę.
"Estera".