Witam wszystkich 1412 pozostałych forumowiczów (toż to z 15 napakowanych zborów!). Odkryłem to forum przypadkiem ostatniego lata i od tego czasu lubię tu zerkać. Sporo rzeczy się dowiedziałem. Z niektórymi się oczywiście nie zgadzam ale to normalne. Nie sądzę, żebym miał jakąś wybitną historię do opowiedzenia. Nie jestem od jakiegoś czasu świadkiem (ani Świadkiem), ale od kiedy odkryłem forum sprawdzam co tam się dzieje, a macie tutaj, trzeba przyznać, niusy jakich nie było w zborach za moich czasów, oj nie było. A że warto się przywitać więc niniejszym to czynię. Cześć
Witam również te pozostałe kilkanaście tysięcy podglądaczy. Teraz to mogę was łajać hehe "ze swobodą mowy" jak to się onegdaj mawiało, będąc już po tej stronie. Rejestrować się, nie chować się po kątach bo nieobecni głosu nie mają a zawsze można mieć jakiś choć niewielki udział w dyskusji lub się poradzić innych, którzy mieli podobne przeżycia. Wybaczcie tą lekką przemądrzałość w pierwszym poście. Ze mnie mimo wszystko zwykły kłapouszek.
Pozdrowienia z Wielkopolski