Witaj-KrzywoustnyDałem Tobie lubika, ponieważ choć jesteś na huśtawce, ale jesteś szczery do bólu, to ważna jak istotna cecha człowieka.
'...Czy najlepsza i najbliższa Bogu organizacja...' - wypowiem się w swoim imieniu- możne Ciebie zaszokować TO SZATAŃSKA KORPO-SEKTA, oddziałuje destrukcyjnie na swoich członków, wszystko, wszystkie kontakty to gra pozorów ośmiogłowy potwór
(Ww) z doskonałą precyzją manipuluje swoich wiernych, np. dowodem jest, jak Sam wypowiadasz się o niej pozytywnie.
Myślę, że czytając to FORUM, zasłona opadnie i obiektywnie zmienisz zdanie. Muszę Ciebie pochwalić, że miałeś odwagę do ex-ów zawitać, tylko nie wiem czy długo falowo, czas okaże.
Na początek Krzywoustny czytaj, rozważaj materiały dziel się osobistymi spostrzeżeniami.
Swego czasu byłem betonem
(Ww) , to zbyt małe określenie, nie pozwoliłem nic złego powiedzieć na tą sektę, ale z biegiem czasu poznawałem jej poczytania od ''kuchni', które postawiły mnie w osłupienie oraz dodatkowe z nią spory o to i tamto, wyłuszczając dwulicowość- doszedłem do wniosku, aby strząsnąć z siebie proch
(Ww) i iść dalej przez życie, lecz nie łatwa to droga równa zdobywaniu K-2 z uszkodzonym aparatem tlenowym. Świetnie, że JESTEŚ tu na FORUM- pozdrawiam