Ale kobietki zamilkły.
Żadna nie przytoczyła statystyk, tylko rzuciły się jak osy. 
Proszę o statystyki a nie bicie piany.
Proszę zanegować podane dane przez klejnagorąco.
Eh. Jakie statystyki. A czy on podal jakies statystyki? To, ze wpisal kilka wartosci nie oznacza, ze podal statystyki. Klejnagoraco, skad masz takie Dane? Prosze o zrodlo bysmy mogli wszyscy sprawdzic.
Ja znalazlam opracowanie z 2017 Roku, ktore podaje inne dane... Dlatego poprosze o linka lub tytul opracowanie, z ktorego przytoczyles Dane.
Roszado. To, co napisal klej na goraco, to jest... No coz uwazam, ze Sebastian Dal my dobra odpowiedz. No Bo o Jakie grupy spoleczne mu chodzi? Piszesz nieskladnie kleju, napisz o Jakie grupy spoleczne ci chodzi.
A poza tym, bardzo mi niemile odpowiedziales, ze oto czytales moje wpisy I nawet nie zauwazyles, ze jestem kobieta (nie mylic ze slowem "kobietka"… ktorego to slowa lubi uzywac pewien facecik ktory ma pseudo Roszada).
Uzyles formy meskiej w swoim wpisie do mnie🤣 🤣🤣
O to mi napisales kleju, sorry, ale to jest DLA mnie zabawne "w jalowej dyskusji cie nie przebije" 😂😂😂
Cytat: Safari w Dzisiaj o 14:38
Taaaak, klej na gorąco.
A teraz przeczytaj jeszcze raz to, co napisałeś.
Wice wersja.Ja czytałem Twoje wpisy na innych wátkach-w jałowej dyskusji niestety Cię nie przebiję-tak mi przykro.
A teraz powiedz mi szczerze co Ty zrobiłeś w w swojej grupie sprawie pedofilii? Jeśli nic,to czy nie jest to pewna forma nie zmierzenia się z tym problemem? "