Po krótkiej przerwie witam wszystkich z nowymi wieściami z kanału, które pewnie niektórych zainteresują
.
Podobnie jak co roku udostępniamy Wam pełne nagranie wideo z tegorocznych kongresów regionalnych pod hasłem "Bądź odważny!". W tym roku nagranie zostało wykonane w Warszawie podczas kongresu w dniach 10–12 sierpnia. Zapraszamy do oglądania.
Przewodniczącym kongresu jest Tomasz Somer, natomiast gościem z Biura Głównego jest członek Ciała Kierowniczego - Mark Sanderson. Wygłosił on specjalne ponadprogramowe przemówienie pod tytułem "Niezwruszenie trzymajmy się wiernego słowa" (
bezpośredni link do tego przemówienia), na którym ogłosił zrewidowany Przekład Nowego Świata po polsku (ang. edycja z 2013 roku).
Kongres regionalny 2018 - nagranie wideoPS. Nie oglądałem całości, ale z pobieżnego przeglądania zauważyłem kilka technicznych wpadek, które z jakiegoś powodu pozostawiono na nagraniu. W piątek przy rozpoczęciu pierwszej sesji puszczono nie ten film gdy miała polecieć pieśń. Natomiast w sobotę... posłuchajcie sami
. Link:
Sobota po południu, od 30 sekundy. Brat Aaron w nagłośnieniu chyba dostanie reprymendę
. W ogóle coś im tego dnia nie pykło, bo po tej akcji jest na nagraniu prawie 10 minut ciszy i dopiero zaczyna się program.