Jak to jest, że wydalają z świadków jehowych, jest to nie prawda, będąc w zborze w [...] można uprawiać sex przedmałżeński - starsi zostali poinformowani o tym , że ich siostra jest w związku z katolikiem moim synem, tak go omamiła, ze nie da sobie przetłumaczyć nic o tej sekcie, twierdzi że nie jest ich członkiem, nie należy do nich jest nadal katolikiem uprawiają sex i nic z tym nie zrobili, cała jej rodzina wie o tym związku, a należą do zboru [...], na początku informując starszych ze zboru w [...] o tym byli zainteresowani, a później kontakt się urwał, żadnej informacji co zrobili z tym zgłoszeniem, czyżby miała takie znajomości wśród starszych, że jest nietykalna, co im obiecała, jaki cyrograf podpisała, czy NADARZYN pomoże w usunięciu jej? Trzeba sprawdźcie zbór Bydgoszcz na ul. Dworcowej. Nie piszę tego tak ,żeby tylko pisać . Kontakt do mnie tomasz40v13@ wp.pl, tel 517277139. Wszystkie dane o tym związku z moim synem podam, mam świadka na to wszystko. Mam nadzieję ,że mi pomożecie jak z tego wyciągnąć syna.
EDIT P:
Proszę pisać zgodnie z regulaminem. Post edytowany w związku ze złamaniem § 1 pkt. 7 Regulaminu