Proszę, nie przekręcaj moich słów. Uważam, ze nawet i u świadków zdarzają się też i fanatycy.
Zrobiłam to jakbyś nie zauważyła z przymrużeniem oka, trochę, żeby Cię sprowokować, bo moim zdaniem Ty tu najwięcej lawirujesz miranda.
Weszłaś na forum na którym większość otwarcie pisze o swoich poglądach, czy nie uczciwiej byłoby napisać coś więcej o swoich? Poza bronieniem jak opętana imienia Jehowa, bicia dzieci oraz udowadniania,że sj są ok, mimo, że jak twierdzisz nie trzymałaś Strażnicy w ręku nie wiadomo co Cie tu sprowadza. Swoją drogą przyznanie się do nieznajomości Strażnic nieco burzy Twoja wiarygodność jeżeli chodzi o obronę świadków...
Ale skoro nie jesteś sj i nie czytasz Strażnicy to wielu jest na pewno bardzo ciekawych dlaczego krytykujesz tu wszystkich i się wykłócasz.
Jesteś z jakiegoś nowego, najpewniej amerykańskiego Kościoła? czy myślicie raczej o własnym fan clubie imienia Jehowa? Odpowiedz proszę bo to bardzo dla mnie ciekawe.
W swoich poglądach przypominasz mi nieco byłą użytkowniczkę Nabot. Musze Ci oddać, że piszesz na innym poziomie niż ona ale jednak, jakikolwiek argument to dla Ciebie jak grochem o ścinę, nic nie jest w stanie do Ciebie dotrzeć.
Myślę, ze uczciwiej byłoby powiedzieć o co Ci chodzi, a nie rozwalać większości możliwych wątków i atakować wszystko co popadnie. W jakim celu?