Może i Nemo będę krótkodystansowcem, ja nie muszę tutaj na forum pokazywać swojego ja bo moje życie jest serio na bardzo dobrym poziomie. Niektórzy karierowicze w zborze się realizują, Ty realizujesz się na forum bo dostałeś odrobine władzy. To świadczy tylko o Tobie i pokazuje jakim człowiekiem jesteś. Troszkę władzy i wychodzi szydło z worka. Szkoda ze Roszady nie traktujesz tymi samymi miernikami i jemu pozwalasz na wszystko.
Ale jak już pisałem, jeszcze Ty nie będziesz moderatorem i będzie cudowne forum, już toksyczna osoba numer jeden przestała tu rządzić. Czas na kolejne i forum będzie wreszcie forum a nie kołkiem wzajemnej adoracji kilku panów.
Nie obrażaj się Nemo, krytyka nie boli a można się czegoś nauczyć, pytanie czy masz dość pokory aby wreszcie zrozumieć ze często przekraczałeś granice tylko po to żeby wyszło na Twoje.
Edycja posta:
Nawiazując do tematu, niektórzy zamieniają 8 wspaniałych z Warwick na dwoje wspaniałych z youtube którzy takie bzdury gadają ze naprawdę podziwiam tych co w to wierzą.