Skoro jesteś z jednego regionu , to musieliśmy pojawiać się we wspólnych miejscowościach , bo ja przebywałem 15 km od żony abrahama.
Zaintrygowałeś mnie HARNAŚ i jeśli wierzyć słowom Biblii, że zona_abrahama to Sara (ta Sara), to czy Ty przebywałeś w Klasztorze Cystersów?
Witaj, miło ze coraz więcej osób zaczyna myśleć samodzielnie. Tak samo niedawno zacząłem pojmować propagandę gownoprawdy. Trosze szkoda ze wszystko to bajka, ale nie chce żyć złudzeniami podobnie jak ty i większość tu. Pozdrawiam i życzę dużo radości z forum.
Cześć DPT Witaj na forum.Gdzie Sulejów gdzie Szczecin.Harnaś gdzie Ciebie tam diabli nosili.No nie usiedzi na dupie,no nie usiedzi.
Spóźnione bo spóźnione, ale Kujawsko-Pomorskie też wita.
Witajcie: Matylda, hello_him i Efektmotyla Czy szkoda, że wszystko to bajka? hmmm... osobiście tak do tego nie podchodzę. Choć to bajka to dla wielu ludzi na pewnym etapie ich życia była pożyteczna, w czymś im pomogła jak to bajka, więc można się z niej czegoś nauczyć. Na szczęście z bajek się wyrasta i stając się doroślejszym, dojrzalszym już nie chcesz się bajkami karmić.
Wszystko by było okej gdyby NIE ŚMIERCI DZIECI KTÓRYM ŚWIADKOWI RODZICE ODMAWIALI TRANSFUZJI.Nie żebym do Ciebie osobiście się odnosił.
Witajcie Nemo i Kerostat Kerostat zgadzam się z tym co piszesz, masz rację zarówno śmierć składanych w ofierze dzieci jak i samobójstwa rytualne dorosłych to niestety tragiczne czarownice w tej bajce.