A skoro giełda nazwisk żyje własnym życiem, to jestem zdecydowanie na NIE jeśli chodzi o Barana. Byłby równie dobrym modem jak ja
Mój post został usunięty, ponieważ podobno był nie na temat. Mam nadzieję Mav, że teraz będzie na temat.
Mimo, że dyskusja poszła również w kierunku mojej osoby,
w tym wątku, tak ważnym, wypowiedziałem się tylko dwa razy, a więc jak na moją „pisaninę” na forum nie za wiele.
Dlatego uważam, że mam prawo się tutaj wypowiedzieć w taki sposób w jaki uważam za stosowny, skoro o mnie mowa. Zrobiłem to najdelikatniej jak mogłem udostępniając humorystyczny epizod z życia barana i jego "pastucha".
Za stosowny uważałem wklejenie tego śmiesznego filmiku, bo pokazuje on jak głęboko mam WTS w d..ie. bez względu na to czy piszę tu na forum jako Baran, czy walczę z WTS-em w realu o czym mało kto wie. Taki mam charakter. A to mam nadzieję jest w temacie.
Jeżeli usuniesz mój post robię sobie „detox” od forum. Myślę, że wiele osób będzie szczęśliwych włącznie z WTS-em.
Wystarczająco dużo hejtu przeżyłem od WTSU i na forum nie jest mi to potrzebne, ponieważ nie uważam, żebym komukolwiek swoimi wypowiedziami zrobił krzywdę.
A z WTS moim zdaniem należy rozmawiać w taki sposób jak na poniższym filmiku. Oni i tak nic nie rozumieją, także po co się wysilać.