(Liczb 5:22) (...)I ta woda, która ściąga przekleństwo, dostanie się do twych jelit i sprawi, że twój brzuch spuchnie, a twoje udo zmarnieje”. Wówczas ta kobieta powie: „Amen! Amen!”
A myślisz, że od czego widzisz mroki jak nie od wody?
A ja myślę,że te mroki to nie od wody.Bo mroki rzeczywiście istnieją.
Muszę się z wami podzielić odkryciem, którego właśnie dokonałem. Przyznam, że także dla mnie jest ono szokujące, jednak uważam, że prawda jest ważniejsza niż moje osobiste odczucia. Z drżeniem serca chcę wam zatem zakomunikować, że w świetle moich ostatnich badań WODA jest narzędziem, w jaki oligarchowie tego świata dokonują depopulacji ludzkości. Wiem, że brzmi to niewiarygodnie, ale postarajcie się z otwartym umysłem rozważyć następujące fakty:1. Wprawdzie wydaje się, że woda jest niezbędna do życia, ale tak naprawdę ona zabija. Wystarczy wypić 10 litrów wody w ciągu jednej doby, a doprowadzi to do śmierci. To oczywiście pokazuje jak toksyczne właściwości ma woda.2. Woda jest niezrozłączną częścią masonerii. Każdy znany mi mason pije wodę.3. Woda wchodzi w skład każdej znanej mi trucizny. Zapewniam was, że to nie przypadek.4. Słyszałem o urządzeniach do strukturyzacji wody. Jednak naturalna strukturyzacja, przebiegająca w ujemnych temperaturach powoduje powstawanie śmiercionośnych sopli. Ileż to razy przechodząc koło wysokiego, starego budynku, można było się natknąć na ostrzeżenie o zabójczej wodzie w postaci sopli.5. W wodzie rozpuszcza się fluor. Jak zabójczy dla ludzi jest fluor chyba nie muszę nikomu mówić? Radzę poczytać o tym zabójcy z naszych kranów.6. CHEMITRAILS! Czy zdajecie sobie sprawę, że chemitrails są w większości z WODY? Uświadomienie sobie tego faktu było dla mnie przełomowe. O ile poprzednie fakty spowodowały u mnie jedynie wewnętrzne poruszenie, to połączenie zabójczości chemitrails oraz wody całkowicie przekonało mnie do tego, by wam o tym powiedzieć7. Świadkowie Jehowy - każdy z nich pije wodę. Wiecie że SJ mają powiązania z masonami, a masoni, jak wykazałem w punkcie 2 mają powiązania z wodą. To woisty trójkąt bermudzki, gdzie każdy z jego wierzchołków to kolejna afera.8. Woda składa się z 2 atomów wodoru i atomu tlenu. Produkcja wody - naturalna czy w latoratoriach - powoduje ubytek tlenu w atmosferze. Bez tlenu cała ludzkość umrze w ciągu kilku minut! Występowanie tak dużych ilości wody na naszej płaskiej ziemi świadczy o olbrzymiej determinacji ludobójców.9. Praktycznie wszyscy ludzie, którzy zmarli, pili wodę. No i argument biblijny: gdyby woda była zdrowa, to czy Jezus zamieniłby ją w wino?!Uważam, że sprawę należy nagłośnić. Jestem w trakcie umawiania spotkań z dziennikarzami najpoczytniejszych polskich gazet. Być może uda się tematem zainteresować Polsat czy TVN. Przekażcie informacje gdzie tylko się da - powiadomcie rodziny, znajomych, sąsiadów. Oklejajcie plakatami posesje. Niech ludzie wiedzą jak niebezpieczne substancje znajdują się w zasięgu rączek naszych dzieci!
A ja mysle ze ignorujesz fakty.
A miałem Cię za poważnego faceta☺
Przecież cysorz robi sobie całkiem powazne jaja
No i argument biblijny: gdyby woda była zdrowa, to czy Jezus zamieniłby ją w wino?!Uważam, że sprawę należy nagłośnić. Jestem w trakcie umawiania spotkań z dziennikarzami najpoczytniejszych polskich gazet. Być może uda się tematem zainteresować Polsat czy TVN. Przekażcie informacje gdzie tylko się da - powiadomcie rodziny, znajomych, sąsiadów. Oklejajcie plakatami posesje. Niech ludzie wiedzą jak niebezpieczne substancje znajdują się w zasięgu rączek naszych dzieci!
Jakie jaja? Zgłaszam cię do moderacji!